Pànxing Berguedà

29, novembre del 2023

29, novembre del 2023

Agendes – Berguedà
planolcircuit
Activitats en familia
Dissabte
12
agost

Campionat d’Scalextric – Vilada

Berguedà
Vilada acollirà un campionat popular d'escalèxtric per la Festa Major d'Agost.

Un concurs popular de cotxes slot (modalitat més coneguda com a scalextric) és la principal novetat del programa d’actes que l’Ajuntament de Vilada ha preparat amb motiu de la Festa Major d’estiu,  coincidint amb la festivitat de l’Assumpció de la Mare de Déu, el 15 d’agost.

El dissabte 12, a partir de les 6 de la tarda,  el públic podrà accedir  de franc al local cultural Carme Cirera per disfrutar de la conducció d’aquests minibòlids.

Un grup d’estiuejants que pugen a Vilada de tota la vida ha tingut aquesta audaç iniciativa , que es podrà dur a terme gràcies al  suport del consistori local i que representa un esdeveniment insòlit en el panorama de les festes majors d’estiu al Berguedà.

El caràcter gratuït d’aquest  campionat popular permetrà que  grans, joves i xics puguin disfrutar d’aquesta espectacular disciplina,  un joc que ha traspassat generacions i que mou molta afició, i fins i tot col.leccionisme.

El circuit on es farà el concurs té una corda d’uns 25 metres i, segons han explicat els organitzadors a la redacció de “Pànxing”, oferirà un traçat variat que combinarà zones molt ràpides amb trams més revirats on farà falta més tècnica per abordar els viratges a bon ritme.

El sistema de competició s’ha volgut que sigui sense eliminatòries, de manera que cada participant quedarà classificat segons el nombre de voltes que sigui capaç de donar al circuit en un temps establert de 5 minuts.

Dins el local hi haurà servei de bar, i  tots els participants seran obsequiats amb una medalla commemorativa de record.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.