Pànxing Berguedà

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Agendes – Berguedà
TEATRE-AMETLLA-DE-MEROLA
Agenda cultural
Dissabte
16
març

El teatre de l’Ametlla de Merola se suma a la campanya “Cap butaca buida”

Berguedà
L’Associació Cultural Esplai s’adhereix a la iniciativa sense precedents amb l’espectacle “Tarda de musical” el proper 16 de març. Cap butaca buida té un objectiu clar: omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya el proper dissabte 16 de març de 2024.

Un esdeveniment sense precedents per fer d’aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, “un Sant Jordi de les arts escèniques que es vol convertir en una celebració anual”, segons els seus impulsors.

A hores d’ara hi ha prop de 60.500 butaques de teatres de 80 poblacions que esperen omplir-se d’espectadors per gaudir dels 176 espectacles que s’han programat. Un d’ells serà al Teatre de l’Ametlla de Merola. L’Associació Cultural Esplai no ha volgut deixar escapar la oportunitat de participar de la proposta i fer que l’equipament també sigui protagonista de la diada i que les prop de 300 butaques també s’omplin durant aquesta jornada. L’espectacle que s’oferirà a les 18.30 hores és “Tarda de musical” de Cliffort companyia de teatre. Les entrades ja estan a la venda a https://ametllademerola.koobin.cat/ al preu de 8 euros. Els actors i actrius intrepretaran cançons que van des de Diseny fins als musicals més mítics de Broadway.

Els responsables de l’Associació Cultural Esplai esperen que el públic respongui de la iniciativa que a més, també té un rerefons solidari ja que un 2% del total de la recaptació es destinarà a Pallassos sense fronteres.

 Associació Cultural Esplai

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.