Pànxing Berguedà

18, abril del 2024

Search
Close this search box.

18, abril del 2024

Agendes – Berguedà
puig-reig_festes_fira_sant_marti_portada
Festes populars
Desde
Dissabte
07
novembre
Fins
Dimecres
11
novembre

Fira de Sant Martí 2020

Berguedà
La Festa de Sant Martí és la festa patronal de Puig-reig i és una festa destinada al comerç, amb exposició de productes, artesania, indústria i vehicles durant tot el cap de setmana, organitzada per l’Unió de Botiguers i Comerciants de Puig-reig, juntament amb l’ajuntament. Aquest any, serà una fira que es celebrarà el 7, 8 i 11 de novembre, serà especial i diferent condicionada per la situació sanitària que estem vivint.

La fira es realitzarà el dissabte 7

Lloc: Espai firal que serà als carrers Llobregat i Major el que volem amb aquesta fira és potenciar el comerç local conjuntament amb les entitats i associacions locals ja que disposem d’un ampli teixit associatiu i creiem que tots junts donem vida al poble per tant és un bon moment per estar units i dinamitzar ensenyant els nostres productes, realitzant diferents activitats i tallers.

Des de l’UBIC Puig-reig es faran diferents promocions i sortejos de vals de compra, també alguns espectacles a l’aire lliure apostant per grups locals.

El que es vol és que sigui una fira de productors locals i artesans tant els d’alimentació com altres sectors d’artesania, apostar per comerç de proximitat i qualitat fer una fira on podem donar a conèixer els productes del berguedà i que tant les famílies d’aquesta comarca com els visitants puguin passar un bon dia.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.