Pànxing Berguedà

4, octubre del 2023

4, octubre del 2023

Agendes – Berguedà
DSC06798-min
Mercats
Desde
Dissabte
03
setembre
Fins
Dimarts
01
novembre

Mercat del Bolet de Cal Rosal

Berguedà
Les pluges del mes d’agost han revifat les zones boscoses i han aportat prou humitat com perquè es prevegi una bona temporada del bolet. Això ha anticipat l’obertura del Mercat del Bolet de Cal Rosal que, des del 3 de setembre, és obert cada dia fins que la temporada del bolet finalitzi.

Hi podreu trobar parades especifiques de bolets i de productes gastronòmics de proximitat. Bolets del Berguedà, embotits, mels, formatges i pa artesanal no hi faltaran a la Porta del Comerç de Cal Rosal.

I no només això, si no que durant les properes setmanes també s’han programat diverses activitats. El 24 i 25 de setembre es celebrarà la quarta edició de la Festeta de la Cervesa Artesana, que combina la degustació de cerveses artesanes, tapes dels restaurants de Cal Rosal i bona música en directe. El 22 i 23 d’octubre es celebrarà la Festa del Bolet de Cal Rosal amb tot un cap de setmana ple d’activitats per a tots els públics. I finalment, al 30 d’octubre hi haurà una nova mostra del Mercat de Productors del Berguedà.

Bolets, parades, concerts, activitats i un comerç de Cal Rosal que us espera amb les portes obertes cada dia de l’any! No us ho perdeu! Us hi esperem!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.