Pànxing Berguedà

29, maig del 2024

Search
Close this search box.

29, maig del 2024

Cultura – Berguedà

“Amagat” el musical de Bah! Teatre.

Berguedà
db5a020ea11104f42d1c369a226cc392.jpg
“Amagat” aquest és el títol del nou i més gran i ambiciós projecte de la compañía Bah! Teatre, de Navarcles.

Un musical de ciència ficció amb pinzellades de drama i comèdia (dramèdia). Un text revisat per l'autor Jordi Galceran (“El Crèdit”, “El mètode Gronhölm”).
 
Una de les coses que més crida l'atenció de la compayia i de l'obra és, precisament, els seus protagonistes. Un equip, tal com es defineixen “naïf i jove”. Nens i nenes de 9 a 13 anys composen el cos de ball. Actors i actrius, estudiants d'interpretació, de 16 i 18 anys protagonitzen aquesta història. Un equip seleccionat a través de càstings a Manresa i Navarcles. L'obra es escrita pel mateix director, David Villarreal (20 anys), i una banda sonora composada per Adrià Bravo (20 anys). Es tracta d'una producció semi-professional, ja que els seus components no cobren, però la intenció és poder engegar-ho i convertir-ho en un projecte professional.
 
Tot original i en directe!
Tot l'espectacle és en directe, amb orquestra formada per l'ocasió. Són joves músics, seleccionats pel seu alt nivell i la seva jove edat. El component més petit és el trompetista de 12 anys i el més gran en té 21, el bateria. La direcció musical corre a càrrec del mateix compositor, un destacat estudiant de piano a l'Esmuc. Les coreografies són de Gemma Velasco (23 anys), qui té el títol de teatre musical a la Coco-comín.
 
L'obra
La història fa un crítica a una societat desigual, dins d'un univers futurista amb una distòpia de manual. Personatges caricaturitzats, amb cops irònics i carregats d'emocions. La immortalitat és l'eix principal de l'argument.
 
Data: 21 de febrer
Lloc: Teatre Municipal de Berga
Preu: 10 euros

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.