Pànxing Berguedà

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Cultura – Berguedà

Arrelats a Puig-reig

Berguedà
logo_arrelats
El musical “Arrelats a Puig-reig” és una proposta cultural de l’Ajuntament de Puig-reig que té la finalitat de conèixer la història i les vides de la gent del poble. Tindrà lloc dins els actes de la Festa Major del poble els propers dies 22 i 23 de maig al Pavelló Municipal.

“Arrelats a Puig-reig” és un musical que explica la història de Puig-reig a través de les vivències, les emocions i les aventures de les persones que hi viuen o hi han viscut al llarg dels anys, amb les quals tothom s’hi pot sentir identificat per la seva pròpia història personal i familiar: la vida de pagès, de la fàbrica o del poble, recordant per exemple la Festa Major i altres elements amb un fort vincle emocional.

També ens proposa l’acostament a la nostra història particular amb La Corrida o els Templers o, d’una forma més onírica, amb la Sagrada Família.

L’equip multidisciplinar que l’ha fet possible està format per: Quim Puig, autor del llibret i les històries que s’hi amaguen; Maria Casellas, a càrrec de la direcció escènica; Sergi Cuenca, compositor i director musical; Joan Crosas, narrador i la Polifònica de Puig-reig i una orquestra formada expressament per l’ocasió en faran la interpretació.

“Arrelats a Puig-reig” serà un espectacle en el qual la música del Sergi Cuenca per a cor, solistes i conjunt orquestral, ens anirà transportant a diferents episodis, a través de moments emotius d’intriga, de reflexió i d’exaltació, que sense cap dubte entusiasmaran el públic.

Entrades

Venda d’entrades

Preu entrada anticipada: 20€
Preu entrada taquilla: 25€ De 6 a 12 anys (ocupant cadira): 10€ (A partir de 13 anys com adult)
Menors de 5 anys: gratuït.

Lloc de venda

PUIG-REIG: Iglesias fotògrafs · Tel. 93 838 00 05
GIRONELLA: LLibreria Guinó · Tel. 93 825 10 29
BERGA: Musikal · Tel. 93 822 15 54
NAVÀS: Chaplin · Tel. 93 839 12 50

Arrelats a Puig-reig

Font: Ajuntament de Puig-reig

Si t’ha agradat llegir la notícia Arrelats a Puig-reig, també et pot interessar llegir Gironella estrena un nou itinerari sobre Modernisme.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.