Pànxing Berguedà

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Berguedà

El Cine Patronat renova els seus associats

Berguedà
cine patronat

L’Associació 9.5 mm. Grup Internacional Cinematogràfic, encarregada de les projeccions al Patronat, va celebrar l’assemblea general el diumenge 30 de gener de 2022. Entre altres temes, es van aprovar els comptes dels dos últims exercicis (2020 i 2021), anys en els quals no s’ha cobrat la quota als socis degut a la situació de la pandèmia de la COVID-19. 

L’assemblea va acordar mantenir la quota de 40 € anuals pre-pandèmia per de donar fortalesa al projecte i el preu de les entrades de les projeccions a 5 € (socis) i 6 € (no socis). L’assemblea va considerar que cal una base consistent de persones associades per assegurar el futur d’una sala de cinema al Berguedà.

Després de passar per diverses fases de restriccions durant els últims mesos, des del juliol de 2021 s’han reprès les projeccions de les pel·lícules a Berga i, actualment, s’ha recuperat l’aforament del 100% de les sales de cinema.

Atès que és difícil saber qui vol continuar associat – ja que les últimes quotes es van cobrar el 2019 – es va decidir començar de nou i que tothom qui vulgui ser soci torni a omplir la butlleta corresponent i la faci arribar a l’associació. Es poden trobar butlletes al cinema o al web www.cinepatronat.cat/vull-ser-soci-a. D’aquesta manera, en un termini curt, es podrà saber de nou amb quins i quants socis es compten aquest 2022.

Programació de la propera setmana:

  • Diumenge 13/2 a les 18h i dilluns 14/2 a les 20.30h

El método Willams

  • Dijous 17/2 a les 20.30h

Las leyes de la frontera

Cicle Gaudí

cine

Si t’ha agradat llegir la notícia El Cine Patronat renova els seus associats, també et pot interessar llegir Oberta la convocatòria del 46è Concurs de cartells de La Patum i la sol·licitud de parelles administradores de La Patum i Els Elois de 2022

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.