Pànxing Berguedà

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Cultura – Berguedà

El FeMAP portarà 7 concerts i un curs especialitzat en música medieval

Berguedà
f9fbdffa6384727d050131b622ad5364.jpg

La quarta edició del FeMAP portarà a la comarca del Berguedà set concerts repartits entre les poblacions d’Avià, Bagà, Berga, Guardiola de Berguedà  i un curs especialitzat en música medieval.

Les actuacions són molt diverses, des de la proposta familiar de l’Ensemble Una Cosa Rara que es podrà veure a Berga (29 de juny), fins als concerts de gran format com el que l’Orquestra Nacional d’Andorra i el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida oferiran a Guardiola de Berguedà (3 d’agost).

El FeMAP portarà també al Berguedà produccions i intèrprets reconeguts internacionalment: és el cas dels Forma Antiqva, que acompanyats pel prestigiós violinista Benjamín Scherer Quesada, presentaran la seva personal i multipremiada versió de Les Quatre Estacions de Vivaldi a Berga (23 de juliol); de la producció del FeMAP 2013 de la polèmica Missa Scala Aretina de Francesc Valls a Avià (27 de juny), de la mà de La Grande Chapelle i el seu director, Albert Recasens; o dels solistes del Latvian Radio Choir, vuit veus destacades d’un dels millors cors del món, que actuaran a Bagà (25 de juliol). Al Berguedà es podrà sentir també la proposta de La Real Camara i la reconeguda soprano Raquel Andueza que estrenaran un nou espai de concert: el Santuari de Queralt (11 de juliol).

Les entrades van dels 3€ als 25€ i es poden adquirir amb descompte d’anticipades a través de www.femap.cat i als ajuntaments i oficines de turisme dels quatre municipis berguedans.

Finalment, el llistat de concerts al Berguedà comptarà també amb l’actuació a Berga (16 d’agost) dels alumnes de l’Acadèmia del Curs de Música Medieval del FeMAP, una exclusiva acadèmia d’estiu (enguany hi haurà un total de 8 alumnes escollits mitjançant un estricte procés de selecció), que tindrà lloc a l’Escola Municipal de Música de Berga entre el 13 i el 16 d’agost.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.