Pànxing Berguedà

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Cultura – Berguedà

El gran batec de Berga

Berguedà
7ba3ea0e64a387cb6138b20c51cebfc6.jpg
Lleida, Tarragona, Barcelona, Salt i Berga… Sí, Berga, la capital de comarca exercint com a un dels epicentres del batec multitudinari que manifestava, una vegada més, que els catalans segueixen ferms en la voluntat de construir un nou país. 

Tot i el cansament, tot i la sensació que el procés ja dura un pèl massa i la incertesa de si els polítics estaran a l’alçada, van ser molts, moltíssims, els que van sortir al carrer. A Berga, el Passeig de la Pau exercia d’escenari per les prop de 60.000 persones que van sumar-se a la crida. I vam saber-ho fer.
 
 
Berga va demostrar una vegada més estar a l’alçada quan el país li demana, en un any ple d’esdeveniments especials, aquest el que més, si tenim en compte la repercussió i el sentit de la concentració. I estem segurs que cadascun dels protagonistes del batec a Berga va tornar a casa amb la sensació, una vegada més, d’haver fet la feina. Però encara en queda… No defallim. Però també ens anotem amb bolígraf vermell les declaracions del dia després del president de la Generalitat “el juny o juliol del 2017 haurem culminat el procés”. Perquè la Diada de l’any que ve sigui ja una Diada de celebració, una Diada per dir ben alt que hem aconseguit la llibertat.
 
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.