Pànxing Berguedà

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Cultura – Berguedà

Els EnCants arriben al 10è aniversari

Berguedà
87760c68ef7b57dcdd72a486cac09039.jpg
Els EnCants, uns tallers de cant en grup oberts a tothom, arriben enguany a la seva 10a edició (ja que el 2011 no es van fer). Així doncs, aquest estiu seran uns tallers molt especials: es farà una recopilació de les sis cançons que més han agradat de tota aquesta dècada per cantar-les en un concert final que tindrà lloc l’últim cap de setmana de juliol a l’Església Vella de Gironella.

Els EnCants van néixer el 2008 a Gironella com a un taller d’estiu de cants del món (Balcans, Índia, Àfrica…), amb l’objectiu de viatjar pel món a través dels seus cants. Més endavant, els tallers van anar expandint-se i van passar a fer-se també a Vic, Tona i Prats de Lluçanès.
 
A més, durant aquests 10 anys, els EnCants també han ampliat les seves dates, afegint-hi els tallers de tardor (EnCants de Taverna) i els de primavera (EnCants de Gospel).
 
La finalitat dels EnCants, és que la gent canti sense preocupar-se de com sona, i és per això que el seu primer objectiu és, evidentment, gaudir! Per tant, són tallers oberts a tothom, sense limitacions d’edat, i sense necessitat de nivell de cant ni de música.
 
En definitiva, una activitat musical purament terapèutica! Són uns tallers curts, de poques sessions, perquè no ens afecti el vertigen d’una activitat llarga. Els EnCants del Món es fan entre juny i juliol i la gent es pot inscriure per 4 o 8 sessions, és a dir, per juny, juliol o per ambdós mesos.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.