Pànxing Berguedà

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Cultura – Berguedà

L’Escola Municipal de Música i l’Escola de Santa Eulàlia inicien un projecte de música comunitària

Berguedà
16268da44f149e859e5069f5fcdbf9fb.jpg
Aquest curs l’Escola Municipal de Música de Berga s’atreveix amb un nou repte iniciant un projecte de música comunitària amb l’Escola de Santa Eulàlia.

Es tracta d’un projecte consistent en la creació d’una orquestra de corda amb els nens i nenes de l’aula de 4t de primària, alumnat que no ha cursat mai estudis musicals fora dels ensenyaments de règim general i que començaran directament tocant un instrument de corda fregada com el violí, la viola o el violoncel. 
 
Aquest projecte neix amb l’objectiu d’oferir nous recursos per abordar les realitats de l’entorn de l'alumnat a partir de l'aprenentatge artístic, desenvolupar habilitats instrumentals mitjançant el violí, la viola i el violoncel i potenciar la cohesió social partint sempre de l’excel·lència en les activitats i la interacció entre el centre, les famílies i la ciutat. 
 
Els nens i les nenes aprendran a tocar els instruments i aquest serà el vehicle de transformació de la seva realitat, involucrant directament les famílies i l’entorn del projecte. 
 
Amb aquesta voluntat doncs, l’AMPA de l’Escola Santa Eulàlia també s’ha implicat en el projecte, sufragant les despeses del 50% dels instruments que s’han comprat, juntament amb l’EMMB, que n’ha assumit l’altre 50%.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.