Pànxing Berguedà

18, abril del 2024

Search
Close this search box.

18, abril del 2024

Cultura – Berguedà

L’exposició “10 anys de Voluntariat per la llengua” arriba a les biblioteques de Gironella i Puig-reig

Berguedà
309022ec18b01734483446133f548f2a.jpg
Creada per la Direcció General de Política Lingüística aquesta mostra recull informació i fotografies relacionades amb el desplegament del Voluntariat per la llengua, el programa de creació de parelles lingüístiques per fomentar el català oral. 

L’exposició s’adreça a tothom qui vulgui conèixer les curiositats del programa i la dimensió que ha adquirit pel que fa a les xifres, territorialment, i des del punt de vista humà en els primers deu anys d’existència.
 
Es podrà veure durant la primera quinzena de setembre a la biblioteca de Gironella i a la darrera quinzena a la biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-reig i és oberta al públic en el mateix horari que les respectives biblioteques.
 
Junt amb l’exposició, hi haurà també un punt d’inscripció del Voluntariat per la llengua, on totes les persones interessades a participar-hi podran informar-se’n i inscriure-s’hi, a més de trobar-hi informació sobre els cursos de català per adults que organitza el Servei de Català del Berguedà i que van destinats a totes aquelles persones que volen millorar les competències en llengua catalana des del nivell inicial fins al nivell superior.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.