Pànxing Berguedà

19, maig del 2024

Search
Close this search box.

19, maig del 2024

Cultura – Berguedà

Novetats d’Albí Editorial per aquest Sant Jordi 2019

Berguedà
db2cf47b0602a12f3b09f95b61a40496.jpg

Entre les novetats de narrativa que presenta l’editorial, cal destacar la recuperació de l’obra d’Alexandre de Riquer, Quan jo era noi, a cura de Josep Maria Solà, dins de la nova col·lecció “Altres veus, altres àmbits”, un recull de narracions que compta amb les il·lustracions originals de l’autor.

Proposem també la novel·la d’Imma Cortina, La cuinera dels senyors, una història ambientada a la Catalunya dels anys vint del segle passat, que té la ciutat de Manresa com a escenari principal.
 
En el camp de l’assaig, destaca el llibre de Matthew Tree, El conflicte inevitable, on explica la seva visió de la situació política, ja previsible quan l’autor va arribar a Catalunya els anys vuitanta. El segueix, dins de la col·lecció  “Idees”, l’assaig filosòfic Camí del mar, de Lluís Cerarols i Manel Codina, que proposa vuit diàlegs amb la Filosofia adreçats al gran públic. 
 
Pel que fa a la poesia, la recuperació de l’obra del poeta berguedà Josep Fornell i Vilella (Berga, 1898-1964) és, sens dubte, una de les aportacions més destacables en aquest gènere, ja que amb Ones de nit i d’argent s’aplega per primera vegada el gruix de l’obra poètica d’un autor que va patir un exili de deu anys a França, des de 1939 fins a finals de 1948.
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.