Pànxing Berguedà

18, maig del 2024

Search
Close this search box.

18, maig del 2024

Cultura – Berguedà

Els Pastorets de Berga tornen al carrer

Berguedà
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
La representació dels Pastorets repeteix el format del 2020 però incorpora canvis i novetats per fer-lo més amè pel públic.

Aquest Nadal hi tornarà a haver Pastorets a Berga. La representació de “El Bressol de Jesús” de Serafi Pitarra es tornarà a escenificar pels carrers de la capital del berguedà durant els dies de Nadal i Sant Esteve.

Davant la incertesa del moment marcada per la pandèmia de la COVID i per la impossibilitat de garantir la seguretat sanitària al Teatre Municipal per a tots els actors, actrius i membres de la tramoia, tècnics i col·laboradors, l’Agrupació Teatral La Farsa decideix repetir el format dels Pastorets al carrer un any més.

Ho farà amb canvis per garantir que l’espectacle final sigui diferent al que el públic va veure el Nadal passat. La principal novetat és l’augment de sessions que es faran, per tal que ningú es quedi sense veure els Pastorets. S’habilitaran 12 passades durant les tardes del 25 i 26 de desembre, i es compta que es pugui arribar als 600 espectadors. També canvia el recorregut, enguany la funció començarà a l’escenari del Teatre Municipal de Berga per continuar després per un itinerari que farà parada a Sant Francesc, el Cinema Catalunya i el Casal Panxo.

En total es representaran vuit escenes gràcies a la implicació de més de cinquanta actors i actrius de l’entitat.

Les entrades per veure els Pastorets de Berga al carrer es podran comprar els propers dies a través de la pàgina web de l’agrupació i amb un preu general de vuit euros, i cinc pels menors de 12.

pastorets

Paral·lelament i en col·laboració amb Berga Comercial, la Farsa farà possible una exposició de fotografies dels Pastorets dels últims anys obra d’Anna E. Puig i Queralt Vegas. Les imatges es podran veure del 3 de desembre al 9 de gener als aparadors i botigues del comerç local del Carrer Major de Berga.

Des de la Farsa esperem que la gent segueixi la tradició de venir a veure els Pastorets per Nadal i desitjem que l’any vinent la funció es pugui reprendre amb la màxima resplendor al Teatre Municipal.

Font: Agrupació Teatral La Farsa

Si t’ha agradat llegir la notícia Els Pastorets de Berga tornen al carrer, també et pot interessar llegir la notícia La Fia-faia.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.