Pànxing Berguedà

18, maig del 2024

Search
Close this search box.

18, maig del 2024

Cultura – Berguedà

Pedrafest i Fira Artesanal 2021

Berguedà
fira saldes
Com és tradició, l'ultim dissabte d’Octubre, se celebra al poble de Saldes la Fira Artesanal. Aquesta activitat, reuneix una condició molt especial, i és el fet que es pot gaudir d’una jornada alegre i festiva, en un entorn immillorable, al peu mateix del Pedraforca.

Els actes que estan previstos, són molt diversos. En primer lloc i com a punt principal, la Fira Artesanal, amb gran quantitat de parades, tant de productes comestibles, com tot  tipus d’objectes i també una selecció d’artesans cervesers que ens mostraran la gran varietat d’especialitats d’aquesta beguda. Durant tot el dia, es podrà gaudir, de música, jocs infantils, tallers d’artesans, visita guiada a l’observatori astronòmic i a la cerveseria de Saldes, portes obertes a la biblioteca amb una xerrada de l’escriptor Marc Casabosch,  i projecció de mapeig a la façana de l’església.

Com tenim per costum, i cap a mitja tarda, el públic serà obsequiat, amb allioli de codony i vi pebrat.

Durant la festa de la cervesa comptarem amb la presència dels elaboradors Espina de Ferro, Quer, Pedraforca, Mager i Minairons. I amb l’edició especial del got de vidre de la fira per un cost de 2€. El tast guiat consistirà en tastar 5 cerveses, una de cada cerveser, mentre ens expliquen el secret i notes de sabor de cada una d’elles. (Preu 10€)

Pel que fa al Mapping, aprofitant les dates de la fira, la projecció gratuïta de Projek Visual ens mostrarà temàtica de bruixes, llegendes i Halloween, per tots els públics. Al finalitzar les 2 passades de vídeo, punxarem música urbana pel jovent.

fira

Font: Ajuntament de Saldes

Si t’ha agradat llegir la notícia Pedrafest i Fira Artesanal 2021, també et pot interessar llegir Fira d’Artesania de Berga.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.