Pànxing Berguedà

18, maig del 2024

Search
Close this search box.

18, maig del 2024

Cultura – Berguedà

Propostes de la Patumaire edicions per aquest Sant Jordi 2019

Berguedà
a9ff185391089482a57d62bff9abb789.jpg

Entre la gran quantitat de novetats que s'exposaran a les diverses paradetes de tot el Berguedà, La Patumaire Edicions presenta les seves propostes per aquest Sant Jordi. 

S'acosta Sant Jordi i són molts els llibres que es presenten en aquestes dates per regalar en una diada tan especial i tan nostra. Diverses són les temàtiques, els autors, la tipologia, el volum, el preu, tots amb l’objectiu d’arribar a aquell lector que en gaudeixi. 
 

La força de la casa pairal 
Autora: Montserrat Viladomat  
Preu: 11 €

La Maria, l’última generació d’una nissaga de l’alt Berguedà, és una dona emprenedora al servei dels altres. A la recerca de la independència femenina, decideix transformar la propietat familiar en una casa rural.
 
 

Qui toca les campanes?   
Autor: Fransesc Caballé   
Preu: 25 €
El llenguatge de les campanes tenia, sens dubte, molta importància a qualsevol població. Tots els dies de l’any, el campaner, a través de les veus de les campanes, feia arribar als membres de la comunitat un missatge d’alegria o tristesa; cada notícia tenia el seu repicar característic. 
A través de les pàgines d’aquest llibre, s’intenta donar rellevància a aquest  tema tan poc tractat per la historiografia i es posa de manifest el significat social i cultural de les campanes al llarg del temps. 

 

 

Del Cor a la Poesia II  
Autora: Nati Vila i Guitart   
Preu: 12,50 €
De la poesía al cor II  és el segon poemari de l’autora. Són nous poemes que expressen els seus pensaments, part de la seva vida, emocions, alegries, experiències durant tots aquests anys viscuts. 
Poetesa, berguedana de soca-rel, patumaire i amant de les tradicions berguedanes, Als onze anys, va escriure la seva primera poesia i és que des de ben jove ha tingut la vocació de fer versos i ha estat col·laboradora activa en multitud de programes i actes culturals. 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.