Pànxing Berguedà

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Entrevistes – Berguedà

Jeroni i Pep, socis de Bram

Berguedà
Jeroni-Pep
Disposem de departament disseny i enginyeria propis; per tant, el producte Bram està creat i dissenyat per nosaltres. Sostre, bases giratòries, mobiliari, etc. son producte Bram. Normalment disposem estoc de furgonetes camper sobre Marca Nissan i Citroën.

Quina història hi ha darrere de Bram?

Bram va néixer el gener de 2010. Som gent que ja teníem una llarga experiència en el sector de les transformacions de vehicles. Vàrem començar fent transformacions de vehicles de tot tipus; ambulàncies, vehicles policials, unitats mòbils, funeràries, etc. La nostra experiència en les carrosseries de funeràries en fibra ens va portar a desenvolupar el primer sostre per furgonetes camper.

Bram

Quins serveis oferiu als vostres clients?

Actualment tenim dues línies de producte; per una banda les furgonetes Camper amb models molt concrets. Som empresa partner de Nissan i actualment oferim la Nissan NV300 Camper i també disposem d’homologacions amb Citroën oferint la Citroën Jumpy i Spacetourer Camper  i per altra banda la producció dels sostres enlairables o Pop Up que subministrem com a kit a moltes empreses especialitzades en furgonetes camper.

Des de quin moment del procés us encarregueu de la camperització? Feu tasques de disseny o només de muntatge?

Disposem de departament disseny i enginyeria propis; per tant, el producte Bram està creat i dissenyat per nosaltres. Sostre, bases giratòries, mobiliari, etc. son producte Bram. Normalment disposem estoc de furgonetes camper sobre Marca Nissan i Citroën.

M’imagino que la camperització d’un vehicle dependrà en gran manera de les necessitats del propietari. Com ho feu per determinar com serà cada actuació que dueu a terme?

La nostra experiència juntament amb l’aportació que ha fet cada un dels nostres clients des de fa temps, ens ha portat a definir uns equipaments molt concrets basats en les necessitats dels clients.

Per una banda oferim l’equipament Weekender, que com a nom ja defineix un producte polivalent i versàtil en base a furgonetes turisme que estan equipades amb l’equipament bàsic i necessari però que a la vegada ofereixen la possibilitat d’ús com a vehicle turisme pel dia a dia, conservant fins les 8 places originals que tenen algunes de les versions de furgonetes.

Furgoneta Citroën camperitzada per Bram

Per altra banda oferim l’equipament Pacífic consistint en una camperització completa amb mobiliari, cuina, nevera, armaris, etc. i amb capacitat tant per viatjar com per pernoctar de 4 places.

Tots els vehicles són mínimament camperitzables o han de ser preferiblement una furgoneta?

D’entrada direm que tots els vehicles són “camperitzables”. La gent se les enginya de totes maneres per poder escampar la boira i passar alguna nit de càmping encara que sigui amb el seu turisme. He vist muntatges molt ingeniosos en vehicle com ara un Seat León.

Per mi el concepte Camper considero que en la part posterior ha d’haver-hi el terra pla i hi ha d’haver la possibilitat d’equipar els seients de conductor i acompanyant amb base giratòria. La instal·lació del sostre enlairable té l’avantatge que duplica l’espai de pernoctació i et permet estar de peu dintre del vehicle.

Quins elements creus que són indispensables a l’hora de camperitzar un vehicle?

Aquesta és la pregunta que fem als nostres clients per començar a definir quina camperització és la més adequada en cada cas. Per mi, el sostre enlairable, bases giratòries, i kit de segona bateria són els equips bàsics i indispensables.

A Bram direm que tots els vehicles són “camperitzables”

Quins avantatges ens aporta la instal·lació d’un sostre elevable?

Com he dit abans, els avantatges principals d’instal·lar el sostre elevable són que et permet dormir fins a dues/ tres persones més i et dona més espai i comoditat interior per moure’t i distribuir l’espai interior.

Tan important és el correcte disseny de l’interior i el muntatge com la posterior homologació. També us encarregueu d’aquest tràmit?

Sí, nosaltres disposem de departament d’enginyeria a on preparem tota la documentació per fer la legalització del vehicle. Tots els nostres vehicles s’entreguen legalitzats i amb la ITV de reforma al dia.

Si t’ha agradat llegir l’entrevista Bram, vehicle Camper Jeroni i Pep socis, també et pot interessar Entrevista a Albert Camprubí Iglesias Forner i propietari del forn de pa “La Motlleria de Ca l’Ansona” de Sallent.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.