Pànxing Berguedà

4, març del 2024

Search
Close this search box.

4, març del 2024

Entrevistes – Berguedà

Jordi Rego, Propietari de R&C

Berguedà
68cc0b273188dcf03cb34bcf437b6d68.jpg
“Regalar música és regalar cultura”.
Parlar de Rock&Clàssics és parlar també de Jordi Rego, ell és la cara visible i propietari de la ja històrica botiga de música de Berga. Ara, reobre portes en un nou local, més ampli en quan a zona d’exposició i demostració i en un lloc de pas obligat, a l’entrada de Berga. L’objectiu: seguir sent la referència no només a nivell local sinó també nacional.
 
Amb els anys R&C s’ha acabat convertint en un referent parlant de botigues de música… Quin ha estat el secret?
Estem contents de la trajectòria que portem fins ara, però ha estat gràcies a l’esforç d’innovació i adaptació en un sector que no és fàcil. 
 
Ens estàs dient que el panorama i negoci musical ha canviat en aquests anys, oi, sobretot pel que fa al comerç i al petit distribuïdor?
I tant, som dels que més d’hora hem patit la irrupció de la compra per internet. Fa uns 12 anys que els clients ja em portaven papers impresos amb ofertes difícils de batre… Ja fa molt temps que ens vam haver d’adaptar a aquesta competència. Estem contínuament en readaptació. Ara, juntament amb el meu soci i amic Jordi Bonet Cirera,  juguem a una altra lliga gràcies a la importació d’algunes marques d’Itàlia i Holanda en exclusiva i la competitivitat a nivell de preu que aquestes ens ofereixen. Un altre punt clau és el servei professional que oferim.
 
Explica’ns què podem trobar a R&C?
Doncs a banda de ser un proveïdor de tot allò que es necessita a nivell musical, també volem ser un referent en la gestió tècnica de qualsevol esdeveniment. Una xerrada, una reunió en la que calgui un equip de projecció i de so, una presentació d’un nou local, d’un vehicle, un concert de format mig, casaments o fins i tot una festa en la que es vulgui incloure una part d’espectacle. Donar un servei complet, tècnic, professional i proper. De fet, ja ho feia però ara tindrem més oferta en aquest sentit, tant de dimensions de l’equip com de preus.
 
La nova botiga us permet oferir millor servei?
Seguim tenint la mateixa essència però el lloc és més gran i ens permet una zona d’exposició i de magatzem amb la que abans no comptàvem. Estem molt contents del canvi i és un pas més en aquesta història de botiga i servei. Cal dir que vam tenir l’oportunitat de traslladar-nos a Manresa però vam decidir quedar-nos com a centre d’operacions a Berga. Ja fa gairebé 30 anys (Jordi Rego s’hi va incorporar fa 15 anys) que hi som i aquí seguim…
 
S’acosten dates assenyalades, Nadal i festes… Algun consell?
Regalar música és regalar cultura, i estan demostradíssims els efectes positius de la música en nens i nenes però també en adults. Desenvolupa unes habilitats que ajuden moltíssim. La música és llenguatge i creativitat amb base matemàtica.
 
Alguna recompensa per la feina ben feta heu obtingut, oi?
(riu) bé, sí, fa pocs dies ens va fer especial il·lusió que el Mago Pop escollís part de l’equip d’il·luminació i so que l’acompanyarà en el seu nou espectacle al Teatre Victòria, aquí a casa.
 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.