Pànxing Berguedà

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Esports – Berguedà

Èxit rotund de la Primavera Ciclista del Berguedà

Berguedà
exit-rotund-de-la-Primavera-Ciclista-del-Bergueda-2
La Primavera Ciclista al Berguedà ha estat un èxit rotund, assolint una gran participació en totes les activitats organitzades, col·laborant en la promoció i dinamització de l’etapa de la Volta Catalunya al Berguedà i generant un impacte positiu destacat a la comarca.

La iniciativa ha estat impulsada per un grup de treball format per persones a títol individual, l’Ajuntament de Berga,  l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, el Consell Comarcal del Berguedà i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i ha tingut com a punt àlgid l’etapa de la Volta a Catalunya 2024 que va omplir el Berguedà el passat dissabte. La jornada va ser un èxit i va superar les expectatives amb un gran nombre de persones que van sortir a les carreteres per animar els ciclistes. 

Totes les propostes organitzades en les darreres setmanes emmarcades en aquesta Primavera Ciclista del Berguedà han tingut una gran acollida com ho demostra, per exemple, la gran expectació que va tenir la Portal Attack Short Track aplegant prop de 2.000 persones al passeig de la Pau de Berga; la cronoescalada popular a Queralt que va esgotar els 200 dorsals disponibles; o l’interès pel cicle de xerrades a l’entorn del ciclisme que gairebé totes han penjat el cartell de complet; sense deixar de banda les exposicions, àpats populars, taules rodones i d’altres actes que han omplert l’agenda dels darrers dies. Un paper imprescindible l’han tingut les empreses col·laboradores que, a través de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà, hi han aportat recursos econòmics que han permès tirar endavant amb la programació d’activitats. També cal destacar els esforços i dedicació i hores de tots els voluntaris que hi ha treballat per fer-ho possible i dels tècnics i personal de les administracions. Des de l’equip impulsor, volem donar les gràcies a tothom qui hi ha cregut i hi ha apostat per fer-ho possible.

 Equip impulsor de la Primavera Ciclista del berguedà

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.