Pànxing Berguedà

21, febrer del 2024

Search
Close this search box.

21, febrer del 2024

Esports – Berguedà

La IV Duatló Sprint Vila de Gironella formarà part de la Copa Catalana

Berguedà
duatlo giro
La prova se celebrarà el 14 de gener de 2024 i comptarà amb uns 300 participants, organitzada per l’Esport Ciclista Gironella i l’Ajuntament de Gironella, s’ha presentat aquest dimecres al matí en una roda de premsa al Pont Vell de la vila, un dels indrets icònics per on transitarà la cursa.

Per primera vegada a la història, la IV Duatló Sprint Vila de Gironella, formarà part de la Copa Catalana de Duatló de carretera de la Federació Catalana de Triató. Aquest és l’únic Duatló Sprint que se celebra a la Catalunya Central. Les inscripcions per poder participar en la carrera s’obriran el dia 1 de desembre de 2023 i es podran realitzar directament des de la pàgina web de la Federació Catalana de Triatló o a través de la pàgina web de l’Esport Ciclista Gironella. El recorregut del Duatló Sprint Vila de Gironella consta de 27,5 quilòmetres, que es reparteixen de la següent manera: 5 quilòmetres corrent, 20 quilòmetres en bicicleta i 2,5 quilòmetres corrent.


La part de córrer té 13 metres de desnivell positiu i la de bicicleta un desnivell de 86 metres positius. La sortida i l’arribada de la prova, com ja és tradicional, s’ubicarà a la zona esportiva del municipi, que compta amb un aparcament per a autocaravanes, un parc de cal·listènia o un skate park.


El recorregut, que és pla i molt ràpid, transcorrerà per alguna de les zones més conegudes del municipi de Gironella, com l’avinguda Catalunya, el Pont Vell o l’entorn del riu Llobregat, que s’ompliran de seguidors per animar als corredors i corredores. La IV Duatló Sprint Vila de Gironella comptarà amb dues categories, la masculina i la femenina. La prova masculina tindrà la seva sortida el diumenge 14 de gener a les 10 h i la prova femenina a les 10:30 h. Hi haurà premis per als tres primers classificats de cada categoria, masculina i femenina, i també un premi per al primer corredor i corredora local. Tots els participants rebran un obsequi commemoratiu per participar en el Duatló.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.