fbpx

Pànxing Berguedà

5, octubre del 2022

5, octubre del 2022

Esports – Berguedà

La Milla del Berguedà: cursa inclusiva i solidària a Gironella

Berguedà
Captura de pantalla 2022-04-26 a les 10.35.06
El dia 22 de maig es realitzarà al municipi de Gironella la primera edició de La Milla del Berguedà, una cursa inclusiva i solidària oberta a tots els públics i en particular a les persones amb diversitat funcional. Hi haurà sortides per categories segons edats, des dels mes petits, categoria “XICS” nascuts el 2017, fins als més grans, categoria “MÀSTER 2” nascuts abans del 1973.

A cada categoria hi haurà premi pels 3 primers classificats i per la 1a persona amb diversitat funcional classificada. El recorregut de la cursa és d’una milla, 1,6 km excepte pels més petits que el recorregut serà de 150 m o 804 m. Serà una diada esportiva, inclusiva, festiva i solidària. Tots els beneficis de la cursa seran per la Fundació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà (entitat coneguda també pel Taller Coloma i l’escola d’educació Especial Santa Maria de Queralt). A més a més de participar com a corredor a la cursa també es pot participar com a corredor solidari. Qui és el corredor solidari? És un corredor que acompanya a una persona amb diversitat funcional a fer la cursa (per exemple empenyent una persona amb cadira de rodes o acompanyant a una persona amb dificultats de mobilitat). 

La Milla del Berguedà és una iniciativa col·lectiva a on hi participen la Fundació Pro Disminuïts Psíquics del Berguedà, el Club d’atletisme JAB Berga, l’Ignasi Prats del Càmping de Campalans i l’Ajuntament de Gironella. La cursa compta també amb la col·laboració del Consell Comarcal i diversos comerços i empreses de la comarca. 

Per inscripcions: www.lamilladelbergueda.org

Podeu seguir les novetats a instagram @milladelbergueda

Si t’ha agradat llegir La Milla del Berguedà: cursa inclusiva i solidària a Gironella, també et pot interessar llegir La Pugo Regis Trail torna a Puig-reig.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.