Pànxing Berguedà

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Notícies – Berguedà

Berga ajorna el concert d’Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses

Berguedà
Berga ajorna el concert d’Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses previst pel 25 d’abril a causa del coronavirus

Berga ajorna el concert d’Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses previst pel 25 d’abril a causa del coronavirus.

 L’Ajuntament de Berga suspèn el concert d’Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses. El concert estava previst pel 25 d’abril al Pavelló d’Esports. La causa no és altra que la crisi d’emergència sanitària provocada pel coronavirus. Les mesures preventives establertes per les autoritats governamentals i sanitàries per evitar l’expansió de la Covid-19 així hi obliguen. Les àrees de Cultura i Joventut treballen per reprogramar el concert aquest any. La idea és que es pugui fer sempre que la situació sanitària sigui favorable i que es permeti la celebració d’esdeveniments massius amb totes les garanties de seguretat.

Reemborsament de l’import de les entrades

L’organització del concert d’Obeses amb la Cobla Berga Jove i el Cor d’Obeses retornarà l’import de les entrades anticipades venudes abans que es produís l’inici de la pandèmia. El retorn dels diners es farà a l’Oficina de Turisme (C/ Mare de Déu dels Àngels, 7) quan l’equipament pugui tornar a obrir al públic.

Programació cultural afectada pel coronavirus

L’esdeveniment s’emmarca en la celebració de la Festa de Sant Marc, que també ha estat cancel·lada, i forma part de la programació cultural de la ciutat que inclou catorze espectacles de música, teatre i dansa, alguns dels quals han estat suspesos pel tancament preventiu del Teatre Municipal de Berga efectuat el passat 13 de març. Els espectacles que no s’han pogut portar a terme han estat: ‘Llum trencada’, Cesk Freixas, ‘El silenci dels telers’, ‘La fada de Dringuen-Dingue’ i ‘El Rèquiem de Gabriel Fauré i les Friday Afternoons de Britten’. La resta d’actuacions previstes entre els mesos de maig i juliol estan pendents de l’evolució de la situació sanitària. L’Ajuntament de Berga està en contacte amb les companyies dels espectacles de la programació que s’hagin de suspendre per intentar programar-los en una nova data, sempre que sigui possible per ambdues parts.

Musical juvenil ajornat

El musical ‘El despertar de la primavera’ previst pels dies 27 i 28 de juny al Teatre Municipal també ha estat ajornat, tal com va difondre l’organització de l’espectacle en un comunicat públic el passat 9 d’abril. La impossibilitat de reunir l’elenc per a la realització dels assajos a causa de les circumstàncies sanitàries ha motivat la suspensió del musical. L’organització es posarà en contacte amb les persones que han adquirit l’entrada anticipada per retornar-los l’import. El jovent que ha impulsat la creació del musical preveu poder programar-lo la primavera de 2021.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.