Pànxing Berguedà

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Berguedà

Berga fa Nadal des del sofà

Berguedà
vals-nadal-amb-web-1024x1024

L’objectiu de la campanya és fidelitzar les compres de Nadal a Berga

Berga fa Nadal des del sofà. L’associació de comerciants de Berga, Bergacomercial, ha presentat la seva nova campanya: Faig Nadal des del Sofà! És una campanya enfocada als sectors que pateixen, amb més intensitat, fugues de compra fora de la comarca, sigui a comarques veïnes o per xarxa.

Des del dia 16 de desembre i accedint al web de bergacomercial.cat es poden comprar vals de compra per uns valors determinats i el comprador obtindrà un 20% addicional de regal.

Així, els vals es poden fer servir a tots els establiments de la ciutat socis i no socis de Bergacomercial de tots els sectors, excepte del sector d’alimentació, farmàcies, benzineres i tallers de reparacions.

L’objectiu de la campanya és fidelitzar les compres de Nadal a Berga i que els diners es quedin a la ciutat.

Com funciona?

Els clients podran adquirir, a través del web de Bergacomercial, uns vals de compra de 50, 100 o 160 € que comptaran amb un 20 % addicional del valor de l’import. El client/a rebrà els vals per correu electrònic i els podrà gastar en qualsevol dels establiments participants. Portant el codi QR a l’establiment, podrà fer efectiu els vals.

La campanya és gratuïta per a tots els establiments participants, ja que està inclosa dins del Pla de Xoc de Dinamització Comercial 2020 de l’Ajuntament de Berga. Els socis de l’UBIC, només per ser-ho, ja estan inscrits. La resta ha de fer el procés d’inscripció.

Fins quan?

La compra dels vals es podrà fer fins al 6 de gener o bé fins que s’esgoti el pressupost de la campanya. Tanmateix, es podran gastar els vals fins al mateix dia 6 de gener.

Si us ha agradat llegir la notícia Berga fa Nadal des del sofà, també et pot interessar Berga adapta l’arribada dels Reis d’Orient.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.