Pànxing Berguedà

19, juliol del 2024

Search
Close this search box.

19, juliol del 2024

Notícies – Berguedà

Berga iniciarà la temporada d’estiu el 17 de juny amb l’obertura de les piscines municipals de la zona esportiva     

Berguedà
20240621_PiscinesMunicipalsBerga

La pròxima setmana arrencarà la temporada d’estiu a la ciutat amb l’obertura de les instal·lacions de bany de les piscines municipals que estaran en funcionament del 17 de juny a l’1 de setembre, de 10 a 20 h. Enguany, es mantindran les mateixes tarifes per a l’ús de les instal·lacions esportives i la taquilla estarà situada a la porta d’accés més propera a la zona de nadons.

En els últims mesos, els operaris de la brigada municipal i els Serveis Territorials del consistori berguedà han completat les tasques d’adequació de les instal·lacions. A més, s’ha organitzat un esdeveniment per inaugurar la temporada estival que inclourà un espectacle familiar i una vetllada musical.

Ballaruca i concert

L’àrea d’Esports ha organitzat un esdeveniment per inaugurar la temporada a les piscines municipals d’estiu, que es farà el divendres 21 de juny. Per fer-ho, s’ha programat un espectacle familiar titulat La Ballaruca protagonitzat per la companyia Ai, Carai! (18 h) i una actuació musical, a càrrec del grup Trending Covers (21 h). L’acte és gratuït i es portarà a terme a la pista vermella, situada a l’accés de l’equipament de les piscines municipals.  

Tarifes i abonaments

Aquest estiu es mantenen les mateixes tarifes que els últims tres anys per fer ús de les instal·lacions de bany. L’accés a la piscina pels infants (de 4 a 14 anys), les persones majors de 65 anys i pensionistes i les persones amb discapacitat (grau igual o superior al 33 %) té un cost de 2,5 €, mentre que les persones acompanyants de persones amb discapacitat (grau igual o superior al 65 %) tenen l’entrada gratuïta.

El preu de l’entrada per a les persones adultes d’entre 15 i 64 anys és de 3,5 €. A més, hi ha una tarifa reduïda d’1,5 € per accedir a la piscina durant l’última hora d’obertura de les instal·lacions (de 19 a 20 h) i un abonament familiar mensual (juliol o agost) per a unitats familiars de diversos membres que costa entre 65 i 80 €. També s’ofereixen abonaments per a 15 serveis (25-35 €), per a 30 serveis (35-50 €) i abonaments de temporada (42-62 €). No es fa distinció entre la tarifa diària i la tarifa de cap de setmana.

Els tiquets senzills d’entrada diària es poden adquirir a la taquilla de la piscina, però els abonaments familiars mensuals (juliol o agost) i els abonaments en què s’apliqui algun tipus de descompte caldrà tramitar-los presentant la documentació corresponent a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Berga (Pl. Sant Pere, 1). 

Episodis d’onada de calor

Berga tornarà a implementar l’accés gratuït a les instal·lacions de bany de la zona esportiva quan es produeixin episodis d’onada de calor. La mesura s’aplicarà quan el Servei meteorològic de Catalunya (SMC) emeti avisos de perill “alt” i “molt alt” al Berguedà, que es correspon amb les alertes de color taronja i vermell, respectivament. Aquests avisos emesos pel SMC acostumen a estar actius durant les tardes. Per tant, la gratuïtat només s’aplicarà durant les tardes. Al matí, l’accés continuarà sent de pagament.    

L’aforament màxim serà de 750 persones i el control d’accés es farà mitjançant tiquets numerats que els usuaris i usuàries rebran a l’entrada de la piscina i que hauran de retornar en el moment que decideixin abandonar l’equipament. Les persones que disposin de l’abonament de temporada o l’abonament familiar també podran accedir gratuïtament i tindran prioritat d’accés, en cas que es produeixin cues. Els infants menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta que haurà de fer-se responsable de l’entrada i sortida dels menors a les instal·lacions. Les persones adultes només podran fer-se càrrec de cinc infants, com a màxim, signant l’autorització corresponent.

Mulla’t per l’esclerosi múltiple

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.