Pànxing Berguedà

14, juny del 2024

Search
Close this search box.

14, juny del 2024

Notícies – Berguedà

Berga manté les activitats culturals programades

Berguedà
Pla general de l'exposició 'La Patum al convent de Sant Francesc' de Berga. Imatge del 9 de juliol del 2020. (Horitzontal)

El divendres 16 d’octubre van entrar en vigor les noves mesures i restriccions establertes pel Govern de la Generalitat de Catalunya per frenar l’expansió de la Covid-19. Davant d’aquestes noves mesures, l’Ajuntament de Berga manté les activitats culturals programades pels propers dies, entenent que compleixen les mesures i restriccions de seguretat decretades per les autoritats governamentals i sanitàries.

Exposicions

Les exposicions ‘Vampirs a Berga!’ i ‘La Patum al Convent de Sant Francesc’ seguiran obertes al públic, ja que els equipaments que acullen aquestes mostres (Museu Comarcal de Berga i Convent de Sant Francesc) compleixen els requisits d’aforament i les mesures preventives d’higiene i seguretat. En tots dos casos, l’aforament ha estat limitat al 50% i es registren les dades de les persones que accedeixen en aquests espais. L’ús de la mascareta i la desinfecció de mans és obligatori.   

Acte inaugural del Conservatori de Música dels Pirineus

El Conservatori de Música dels Pirineus ha cancel·lat l’acte inaugural del curs 2020-2021. La cerimònia s’havia de realitzar el diumenge, 18 d’octubre, al Teatre Municipal de Berga, a les 11 del matí. Així, l’esdeveniment havia de comptar amb la participació del director musical del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Josep Pons. També estava previst fer el lliurament del premi Protagonistes del demà del Rotary Club del Berguedà. Els organitzadors de l’acte establiran una nova data per poder realitzar-lo properament.

Mercat setmanal

El Mercat setmanal del passeig de la Indústria de Berga es realitzarà amb les parades habituals. Així doncs, l’ajuntament vol mantenir-ne la celebració durant la pandèmia per garantir l’abastament de productes frescos a l’aire lliure. Tanmateix, l’evolució de la situació sanitària ha comportat l’adaptació del mercat setmanal reincorporant les parades de tots els sectors de forma progressiva i establint mesures per assegurar un major distanciament entre parades al llarg del passeig. També se seguirà facilitant gel hidroalcohòlic als paradistes i visitants a través dels diferents punts d’accés al recinte. La ubicació del mercat és suficientment àmplia i permet garantir l’aforament del 30% establert en les restriccions vigents.

Si has trobat interessant la notícia Berga manté les activitats culturals programades, també et pot agradar llegir l’agenda cultural de la revista Pànxing Berguedà, Bages i Solsonès del mes d’octubre.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.