Pànxing Berguedà

16, juny del 2024

Search
Close this search box.

16, juny del 2024

Notícies – Berguedà

Com ensenyar a anar en bicicleta al teu fill?

Berguedà
Com ensenyar a anar en bici al teu fill?
Happy father teaching his little daughter to ride a bicycle. Child learning to ride a bike. Family activities at summer.

Per Cometelasopa.com / AMIC

A l’estiu, quan el dia és llarg i tenim més temps lliure per dedicar a les nostres filles i fills, és un moment idoni per ensenyar-los a muntar en bicicleta i així poder gaudir plegats d’una molt bona activitat per fer salut a l’hora que ens ho passem bé

Aconseguir muntar en bicicleta sense rodetes és un moment que els nens viuen amb gran il·lusió. Molts adults encara ho recordem. Precisament per aquest bon record que en guardem, com ensenyar a anar en bicicleta al teu fill és una qüestió important. Cal saber que mai hem de forçar al nen si té por o no li ve de gust, en aquest cas serà millor deixar-lo per a més endavant. Quan ell vulgui i abans de començar, ens assegurarem que la bici està en perfectes condicions: rodes inflades, frens que funcionin i una altura del selló que li permeti posar els peus a terra. El nen haurà d’usar sempre un casc de la seva grandària, correctament cordat i ajustat. Quan ja ho tinguem tot, el primer serà aconseguir que mantingui l’equilibri. Per a això, com hem esmentat, el nen ha de poder donar suport als peus per a impulsar-se amb ells. Quan ja sigui capaç de fer-ho, es pot provar de pedalar en un lloc amb una mica de baixada per a agafar impuls.

Sempre cal lloar els seus esforços i treure-li importància als errors, explicant-li que és la manera d’aprendre. Quan perdi la por i agafi confiança, descobrirà què ha après a muntar en bici per ell mateix.

Si t’ha agradat llegir l’article Com ensenyar a anar en bicicleta al teu fill?, et pot interessar llegir Descobreix un munt de jocs educatius per als teus fills.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.