Pànxing Berguedà

15, juny del 2024

Search
Close this search box.

15, juny del 2024

Notícies – Berguedà

Comença la Festa Major d’Olvan

Berguedà
Comença la Festa Major d'Olvan

L’edició d’enguany serà més reduïda en actes i dies. El tret de sortida el dóna l’actuació del berguedà Marcel Tuyet

La situació generada arran del coronavirus ha portat a organitzar una festa de caràcter més reduït. No obstant això, comença la festa Major d’Olvan i els primers actes se celebren avui 7 d’agost amb la zumba de Janet Ferrer, a les 19.30h i l’actuació de Marcel Tuyet a les 23h a la Pista Poliesportiva. En aquesta edició no hi haurà ball ni actes multitudinaris com en anteriors ocasions. Tanmateix, s’ha apostat per una programació més tranquil·la. Per això, la Pista llueix un ambient més d’envelat, amb taules i cadires separades que ocupen tot l’espai que abans destinat al ball.

Continua dissabte amb activitats familiars i infantils, com el concurs de dibuix ‘Pintem Olvan’ o la cursa d’orientació familiar. Al vespre a l’espai de l’envelat de la Pista, el duet Aquell Parell, format pels ex Autoput David Sais i Jordi Martínez, encetaran la nit amb versions rock i pop d’ara i de sempre. Seguidament, tancarà la paradeta el grup de tribut a Creedence, Willy and the Poor Boys.

El diumenge al matí es realitzarà una nova edició de la trobada de tir al plat de Festa Major. I a la tarda, hi haurà activitats infantils i familiars, com els jocs de cucanya o l’espectacle de la pallassa Trafalgar. Finalment, les havaneres de Terra endins i el corresponent cremat de rom clouran un dels plats forts d’aquesta festa major especial.

Seguretat per gaudir de la festa

Des de l’ajuntament d’Olvan es demana respectar les normes de seguretat sanitària:

  • Distanciament social de 2 metres.
  • Utilització de la mascareta sempre que no es pugui mantenir aquesta distància.
  • Higiene de mans i superfícies (cuideu-vos molt!).
  • I sobretot, es demana prudència amb les salutacions entre persones. La COVID-19 ens obliga a mantenir les distàncies: eviteu les encaixades de mans i els petons de cortesia.

Per últim, des del consistori, s’agraeix la participació de totes les entitats i les persones que a títol individual han posat el seu gra de sorra per tirar endavant aquesta Festa Major i per fer-la possible en uns moments en què no ha estat gens fàcil.

Si t’ha agradat llegir l’article Comença la Festa Major d’Olvan, també et pot interessar llegir Berga i Cercs restringiran l’accés a Pedret

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.