Pànxing Berguedà

29, febrer del 2024

Search
Close this search box.

29, febrer del 2024

Notícies – Berguedà

El Mercat del Bolet de Cal Rosal segueix fins novembre

Berguedà
rovellons

El Mercat del Bolet s’ha preparat per seguir les mesures establertes per la prevenció del COVID19, oferint seguretat i productes de quilòmetre zero als visitants.

El Mercat del Bolet de Cal Rosal segueix fins novembre i les seves parades romandran obertes cada dia oferint l’estrella de la temporada: els bolets.

Com en l’edició anterior, es compta amb parades específiques de bolets i de productes gastronòmics de proximitat del municipi i comarca. Bolets del Berguedà, embotits, mels, formatges, pa artesanal i molt més, són alguns dels productes que es poden trobar al mercat.

 

L’estrella de la fira.

 

A part, l’Ajuntament d’Olvan ha programat un conjunt d’actes paral·lels durant alguns caps de setmana del mercat.

D’aquesta manera, el cap de setmana del 24 i 25 d’octubre, se celebrarà la tradicional Festa del Bolet de Cal Rosal, amb un programa d’actes que podrem consultar aviat.

El Mercat del Bolet també s’ha preparat per seguir les mesures establertes per la prevenció del COVID19. Així en cada extrem de les parades es podrà disposar de gel hidroalcohòlic i senyalització de distanciament respecte a les parades. Per aquest motiu també es demana de mantenir les mesures obligatòries de distanciament i ús de la mascareta.

Malgrat tot, cal assenyalar que l’organització pot veure’s obligada a alterar la programació i l’obertura del mercat en funció de l’evolució de la pandèmia.

Si t’ha agradat llegir El Mercat del Bolet de Cal Rosal segueix fins novembre, també et pot interessar l’agenda d’activitats del Pànxing Berguedà, Bages i Solsonès.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.