Pànxing Berguedà

13, juliol del 2024

Search
Close this search box.

13, juliol del 2024

Notícies – Berguedà

El projecte RegalLocal arriba a Berga

Berguedà
El projecte RegalLocal arriba a Berga

El web RegaLocal incentiva el comerç de proximitat dels establiments tancats al públic per les restriccions del coronavirus.

El projecte RegalLocal arriba a Berga. L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Berga vol donar a conèixer als comerços i empreses de la ciutat el projecte RegaLocal. Es tracta d’una plataforma online creada per l’empresa terrassenca Codegram per revitalitzar l’economia local i de proximitat durant el període de restricció de l’activitat pel coronavirus. La iniciativa s’adreça a totes les persones que tinguin un negoci parcial o totalment tancat, ja que dona l’oportunitat de mostrar el negoci i l’oferta de productes i serveis entre clients potencials de la zona.

Funcionament de la plataforma online

Els negocis donats d’alta a la plataforma (https://www.regalocal.com/) poden posar a la venda els productes i serveis que ofereixen. La transacció econòmica s’efectuarà immediatament, però els productes o serveis sol·licitats se serviran o es prestaran quan finalitzi la situació de tancament forçós establert per les autoritats governamentals. D’aquesta manera es busca mantenir els ingressos i la visibilitat comercial sense que hi hagi venda online ni servei a domicili. Els comerços posaran a disposició dels consumidors uns cupons de cert valor que es podran fer servir en el moment que el comerç indiqui que pot rebre clients.

Descomptes per agrair la confiança

La proposta de RegaLocal per incentivar les vendes passa per aplicar un descompte que pot ser d’entre el 5 i el 25% per gratificar la confiança dels compradors en el comerç local i de proximitat fent una compra per avançat. La pàgina web permet visualitzar primer els establiments més propers a la localització de les persones compradores, de manera que els clients del Berguedà veuran en primer lloc els negocis de la comarca.

Registre al web

RegaLocal no cobra comissions, tampoc intervé en els pagaments ni suposa una despesa de cap mena, ja que el registre és gratuït. A més, el registre al lloc web és senzill i ràpid de completar. Per fer-ho, caldrà indicar el nom de l’establiment, l’adreça, la pàgina web i les xarxes socials, una petita descripció i una imatge del negoci. El mètode de pagament pot ser mitjançant una transferència al compte bancari o a través de Bizum.

Per a més informació sobre el projecte de suport al comerç local, podeu posar-vos en contacte amb RegaLocal a través del correu electrònic: regalocal@codegram.com.

Si t’ha interessat el projecte RegalLocal arriba a Berga, potser també t’interessa: Incertesa pel futur comerç post coronavirus a Berga.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.