Pànxing Berguedà

30, maig del 2024

Search
Close this search box.

30, maig del 2024

Notícies – Berguedà

Els habitants del Berguedà gaudiran de preus bonificats a La Molina

Berguedà
preus-la-molina-forfets-berguedà

La iniciativa, que compta amb el suport del Consell Comarcal del Berguedà, pretén potenciar i promoure la pràctica dels esports de neus entre els habitants i escolars de la comarca

El Consell Comarcal del Berguedà i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya renoven el conveni que permet comprar forfets de temporada a millors preus. Així, els habitants del Berguedà gaudiran de preus bonificats a La Molina. El conveni té com a objectius potenciar i promoure la pràctica dels esports de neu entre els habitants i escolars de la comarca. També busca afavorir-ne l’aprenentatge i l’afició per aquests esports, per formar nous esquiadors que esdevindran els esportistes i usuaris de les estacions en el futur.

Poden optar als preus bonificats els empadronats des de fa 3 o més anys d’antiguitat en qualsevol municipi de la comarca. També en poden gaudir els alumes escolaritzats als centres del Berguedà per al curs 2020-2021.

Per optar als preus bonificats s’haurà de presentar al Consell Comarcal del Berguedà, amb cita prèvia, la següent documentació:

  • El formulari de sol·licitud (en paper o format digital) degudament omplert. El podeu descarregar aquí.
  • DNI del titular
  • Certificat d’empadronament històric o Certificat d’escolarització

Tanmateix, un cop signat el formulari per part del Consell Comarcal del Berguedà s’ha de portar a les oficines de La Molina i efectuar el pagament en el moment d’adquisició del forfet, en efectiu o targeta.

 

Si t’ha agradat llegir la notícia Els habitants del Berguedà gaudiran de preus bonificats a La Molina, també et pot interessar Formació i futur pels joves del Berguedà.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.