Pànxing Berguedà

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Notícies – Berguedà

Fira comercial de Sant Martí

Berguedà
Fira comercial de Sant Martí

Serà una fira que se celebrarà el 7,  8 i 11 de novembre  a Puig-Reig, especial i diferent, condicionada per la situació sanitària que estem vivint.

L’espai de la Fira comercial de Sant Martí estarà als carrers Llobregat i Major. El que es vol amb aquesta fira és potenciar el comerç local conjuntament  amb les entitats i associacions locals. Aprofitant que es disposa d’un ampli teixit associatiu, es creu que tots junts podem donar vida al poble. Per tant, és un bon moment per estar units i dinamitzar el territori ensenyant els nostres productes i realitzant diferents activitats i tallers.

Promoció del comerç local

Des de l’UBIC PUIG REIG es faran diferents promocions i sortejos de vals de compra. També es realitzaran alguns espectacles a l’aire lliure apostant per grups locals, com concerts, cercaviles de gegants, jocs i activitats infantils per la quitxalla i altres esdeveniments que aniran condicionats a l’actual situació sanitària.

La voluntat és que sigui una fira de productors locals i artesans, tant els d’alimentació com altres sectors d’artesania. Es vol apostar pel comerç de proximitat i qualitat per fer una fira on donar a conèixer els productes del berguedà.

Així doncs, la Unió de Botiguers i l’Ajuntament del poble volen donar un cop de mà als productors locals i ajudar-los a contrarestar la manca de fires on vendre, que per culpa de la covid-19 s’han vist obligades a suspendre’s.

Si t’ha agradat llegir Fira comercial de Sant Martí, també et pot interessar Berga se suma a la commemoració de l’Any Perucho.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.