Pànxing Berguedà

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Notícies – Berguedà

Horrorland, el millor parc de terror d’Europa

Berguedà
La mascota de Horrorland
Pla general de la mascota de Horrorland, Mortimer. Imatge del 19 de novembre del 2019. (Horitzontal)

Horrorland guanya els premis al millor parc de terror d’Europa i a la millor animació de carrer als Scare Awards. El parc situat al Berguedà està pendent de l‘evolució de la crisi de la covid-19 per decidir sobre la seva obertura.

El Horrorland ha guanyat el premi al Millor parc de terror d’Europa per segon any consecutiu i també en la categoria de ‘Millor animació de carrer’ en els guardons Scare Awards, que entrega una associació formada per diferents experts del món del terror, l’oci i l’espectacle. El premi ha estat atorgat en aquesta edició de manera telemàtica degut a la crisi del coronavirus. Hi havia fins a 90 nominats repartits en 16 categories diferents. Horrorland estava nominat juntament amb altres cinc parcs d’Europa. Horrorland està pendent de l‘evolució i estat de la covid-19 per prendre decisions sobre la seva obertura i corresponent operativa per aquesta temporada 2020. Aquest any s’ha de celebrar del 16 d’octubre al 7 de novembre.

El jurat ha decidit guardonar el parc català destacant “la innovació, la tecnologia i l’alt grau de satisfacció del púbic visitant”. El premi a la Millor animació de carrer ha estat “gràcies a la creativitat dels seus espectacles, la qualitat del vestuari, el maquillatge i el bon ús de la pirotècnia i els efectes especials”.

Horrorland ja acumula 12 guardons en les seves dues temporades. Uns reconeixements que David Moreno, un dels directors del parc ha valorat molt positivament: “Estem realment emocionats, aquest premis donen sentit a la nostra feina i ens animen encara més a seguir creant experiències que fan molt feliç a la gent i això és el que més ens omple”.

ACN Barcelona
Si t’ha agradat llegir Horrorland, el millor parc de terror d’Europa, també et pot interessar l’Agenda Cultural que publiquem a la revista Pànxing Berguedà.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.