Pànxing Berguedà

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Notícies – Cerdanya Berguedà

“Jo Comparteixo Música” una nova proposta musical

Cerdanya Berguedà
|
“Jo Comparteixo Música” iniciativa del Conservatori de Música dels Pirineus i Escoles Municipals de música de Berga, Puigcerdà, la Seu d’Urgell i Puig-Reig.

“Jo Comparteixo Música” una nova proposta del Conservatori de Música dels Pirineus i les Escoles Municipals de música de Berga, Puigcerdà, la Seu d’Urgell i Puig-reig.

“Jo Comparteixo Música”

El Conservatori de Música dels Pirineus, conjuntament amb les escoles municipals de música de Berga, Puigcerdà, la Seu d’Urgell i Puig-reig proposen fer música conjuntament i per a tota la comunitat el dissabte 4 d’abril a les 18 h.

Aquests dies els centres mantenen l’activitat i s’està realitzant acompanyament i seguiment a l’alumnat dins les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies i els mitjans tant de professorat com de l’alumnat.

Però tot i això, “Jo comparteixo música” és una proposta musical aquells que trobem molt a faltar poder fer música plegats,. Entenem que és una de les essències més importants per a les persones a les quals ens agrada la música. Per aquest motiu, i com ha succeït en altres localitats arreu del país, es fa arribar una proposta per tocar plegats el dissabte 4 d’abril.

Esperem que tothom que toqui un instrument s’animi i hi participi per emplenar de música les nostres ciutats!

Com es farà? És molt senzill i les partitures estan adaptades pels diferents instruments. En aquesta primera acció es proposen dues peces: Jazz Suite 2, Vals de Xostakóvitx i el Ball de l’Àliga de la Patum de Berga.

1. Descarregar les partitures 

A cada carpeta es troben les peces i diverses partitures segons les tonalitats i claus dels instruments.

2. Assajar-les

3. Dissabte, 4 d’abril a les 18:00 h, obriu la finestra o el balcó i interpreteu les dues peces. Primer el vals de Xostakóvitx i després la música de la Patum.

4. Finalment, si voleu, compartiu un vídeo a les xarxes socials amb l’etiqueta #JoComparteixoMúsica

Us deixem un vídeo on s’explica aquesta iniciativa musical.

També a Manresa van fer una iniciativa musical, implicant a moltes associacions del poble. En aquest cas havien de sortir al balcó tots els veïns i veïnes i cantar la cançó “Corren” del grup Gossos. Per aquest motiu, els organitzadors ja pensen en una següent edició.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.