Pànxing Bages

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Notícies – Bages

La Fira de l’Estudiant del Bages enguany serà virtual

Bages
Cartell oficial de la Fira de l'Estudiant d'aquest 2020.
La Fira de l’Estudiant del Bages serà virtual aquest any. Es potencia la pàgina web del certamen que s’ha suspès a conseqüència del coronavirus.

La 28a Fira de l’Estudiant, que s’havia de celebrar del 15 al 18 d’abril al Palau Firal de la capital del Bages, canvia l’escenari físic pel virtual. A conseqüència de la crisi del coronavirus, el certamen no es programarà físicament aquest any.

Així ho han decidit l’Ajuntament de Manresa, els Consells Comarcals del Bages, Berguedà i Solsonès, la Fundació Lacetània i els Serveis Educatius del departament d’Educació de la Catalunya Central. L’aposta, doncs, és clara i aposten per reforçar la presència de la fira a internet.

La fira virtual es continuarà adreçant als estudiants del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès i les seves famílies. Cal tenir present que aquest any han de prendre una decisió sobre el seu futur educatiu.

Pàgina web

La pàgina web http://firaestudiant.cat està disponible des d’aquest dimecres. Els usuaris poden consultar els itineraris formatius, orientar-se i accedir al Campus Universitari de la Catalunya Central però també de la resta d’universitats catalanes. També es comptarà amb el llibret telemàtic que recull l’oferta dels itineraris formatius 2020-2021 o informació de beques, formació professional dual i mobilitat internacional. L’experiència permetrà als visitants obtenir pràcticament la mateixa informació i assessorament que la fira oferia els darrers anys.

El certamen compta amb presència a Facebook i Instagram en què es publiquen les darreres novetats i té com a empreses patrocinadores ICL, Sagalés, KNAUF, DENSO i AVINENT.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.