Pànxing Berguedà

12, abril del 2024

Search
Close this search box.

12, abril del 2024

Notícies – Berguedà

La llegenda Sant Jordi explicada pels berguedans a Instagram

Berguedà
Cartell Sant Jordi a Berga via instagram

Berga promou la divulgació de la llegenda Sant Jordi amb la creació d’històries breus a Instagram per celebrar la Diada del 23A.

Explicar la llegenda de Sant Jordi en quinze o menys segons. Aquest és el repte proposat per les àrees de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Berga per celebrar la Diada de Sant Jordi de 2020. La crisi sanitària provocada pel coronavirus ha impedit que els carrers de la ciutat s’omplin de parades de llibres i roses durant la jornada del 23 d’abril. El consistori berguedà, però, ha ideat la campanya ‘Sant Jordi Confinat’ i l’objectiu és promoure el coneixement de la llegenda protagonitzada pel cavaller, la princesa i el drac. Això sí, des d’una perspectiva creativa i dinàmica, però també efímera a les xarxes socials.

Històries efímeres a Instagram

La proposta consisteix en elaborar una història a la xarxa social Instagram per explicar la llegenda de Sant Jordi. Les històries tan poden ser imatges com vídeos curts (15 segons) en format vertical. Els usuaris i usuàries poden compartir amb els seus seguidors i seguidores durant 24 hores, perquè passat aquest temps la publicació s’elimina automàticament. La campanya ‘Sant Jordi Confinat’ proposa explicar o reinterpretar la llegenda de Sant Jordi de forma divertida i creativa. Per fer-ho es poden utilitzar les eines i els recursos disponibles en aquesta xarxa social per complementar les històries: emoticones, gif, música, etc.

Característiques de les històries    

Les històries s’hauran de publicar al perfil de l’usuari o usuària a través de la funció Instagram Stories, del 23 al 26 d’abril. Les peces poden ser fotografies o vídeos en format vertical i han de tenir una durada màxima de 15 segons. Les publicacions hauran d’incloure l’etiqueta #StJordiConfinat . També caldrà anomenar el perfil oficial de l’àrea de Joventut a Instagram (@bergajove). Les històries proposades podran ser compartides pel perfil de joventut. Les peces que continguin qualsevol tipus de llenguatge masclista, xenòfob, racista o lgtbifòbic quedaran excloses de la campanya i no es compartiran a través del perfil @bergajove.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.