Pànxing Berguedà

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Notícies – Berguedà

La Pobla de Lillet busca el tresor de Gaudí

Berguedà
La Pobla de Lillet busca el Tresor de Gaudí

La Pobla de Lillet es converteix en un gran “escape town” a l’aire lliure, a través d’una app amb un joc de pistes

La Pobla de Lillet ha llançat una nova proposta turística per promoure les visites al nucli urbà. Ho vol fer a través d’un joc de pistes que porta per nom  “El tresor de Gaudí”. El joc recorrerà les passes de l’arquitecte pel municipi.

El relat se situa en els anys en què Gaudí era a la Pobla de Lillet dissenyant el Xalet del Catllaràs i els Jardins Artigas. L’objectiu és que tothom arribi al final del joc i que les proves siguin accessibles també per a famílies amb infants. Cada prova superada us recompensarà amb una píndola informativa sobre el poble, la seva història o gastronomia, així com altres llocs d’interès per visitar.

Els punts i el temps obtinguts en cada prova, ens situaran en un rànquing amb tots els jugadors. Una vegada superada l’aventura, es podran compartir els resultats a les xarxes socials.

El projecte compta amb el suport del Tren del Ciment (Ferrocarrils de la Generalitat) i de la Diputació de Barcelona.

L’aplicació inclou un mapa amb tots els serveis del municipi i les seves dades de contacte (restaurants, botigues, …). També inclou els principals punts d’interès i la informació corresponent per poder-los visitar.​

L’app “El tresor de Gaudí” es pot baixar a Apple store i a Google play i, per començar el joc, cal comprar un codi  a l’Oficina de Turisme.

Si t’ha agradat llegir La Pobla de Lillet busca el Tresor de Gaudí, també et pot interessar Berga crea una campanya per promoure el civisme en l’oci nocturn

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.