Pànxing Berguedà

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Notícies – Berguedà

L’ADBerguedà cobreix les necessitats de personal sanitari de la comarca en 3 dies

Berguedà
Captura de pantalla 2020-03-31 a las 17.13.50

Des de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà en 3 dies s’ha cobert totes les necessitats de personal que l’hospital Sant Bernabé de Berga i les residències de la comarca han fet arribar a l’entitat, derivant fins a 27 persones del sector sanitari.

L'ADBerguedà cobreix les necessitats de personal sanitari
L’Hospital Sant Bernabé de Berga

l’ADBerguedà cobreix les necessitats de personal sanitari després que, el passat divendres 27 de març,  obris una borsa d’emergència per tal de cobrir les necessitats de personal sanitari, que necessitaven diferents centres de la comarca.

En tres dies s’han rebut fins a 123 inscripcions a la borsa.  62 persones de les quals, han finalitzat el procés d’inscripció i han fet entrega del currículum. D’aquestes 62 persones, 27 s’han derivat a l’hospital i residències. Dels quals 3 infermers i 5 auxiliars d’infermeria a l’hospital de Berga i 19 auxiliars d’infermeria a 3 residències del berguedà.

Les persones que han entregat el currículum tenen perfils diversos. Així trobem persones sense experiència i perfils que no són del sector (18).  Persones amb experiència i sense titulació (2) i persones amb titulació i sense experiència (2). També han fet arribar el seu currículum, estudiants d’auxiliars d’infermeria (2) i persones amb titulacions i experiència d’auxiliars (24). Finalment també s’han rebut el currículum de  persones amb titulacions superiors (14) com infermers, treballadors socials, psicòlegs, pedagogs, TTS…

Lluís Vall: “necessitem l’esforç titànic de tot el capital humà”

Segons Lluís Vall, president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà: “cal que assegurem la continuïtat de la bona qualitat i servei”. S’espera poder recollir les dades i currículums de les 61 persones que s’han inscrit. Així mateix es disposaria d’una bossa important de personal sanitari disposat a incorporar-se immediatament en qualsevol residència del Berguedà, a l’hospital de Berga o a qualsevol centre que requereixi persones del sector sanitari. Segons Vall, “davant d’aquesta situació excepcional ara més que mai necessitem l’esforç titànic de tot el capital humà que pugui ajudar a cobrir els serveis del nostre sistema”.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.