Pànxing Berguedà

13, juliol del 2024

Search
Close this search box.

13, juliol del 2024

Notícies – Berguedà

L’ADBerguedà crea un catàleg d’activitats d’hivern al medi natural

Berguedà
Foto-turisme-Berguedà-2

La creació d’aquest catàleg suposa una millora en relació a l’anterior, tant pel que fa a tipologia d’activitats, com d’empreses participants, com d’activitats proposades

A principis d’estiu, es va elaborar per primera vegada, un catàleg que aglutinava un seguit d’activitats per fer amb guia al Berguedà. Amb l’arribada del fred L’ADBerguedà crea un catàleg d’activitats d’hivern al medi natural.

Aquest catàleg respon a un doble objectiu. Valoritzar els serveis de guiatges en el medi natural, tant els focalitzats en el turisme actiu com els mediambientals o divulgatius. D’altra banda, mostrar que el Berguedà és una comarca on s’hi poden realitzar activitats durant tot l’any.

Segons Lluís Vall, president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà:

El Berguedà és un territori per gaudir-lo tot l’any, l’oferta d’activitats i professionals per dur a terme durant la temporada d’hivern és també ben variada, és important vendre totes les possibilitats de gaudir del Berguedà, és per això que des de l’ADBerguedà creiem oportú d’oferir aquest catàleg amb tota l’oferta agrupada”.

Impuls al territori

Totes les empreses i els guies que apareixen en el catàleg estan localitzats al Berguedà. D’aquesta manera es pretén donar un impuls a les empreses del territori. A més s’ha confirmat que totes les empreses figuren en el cens d’organitzadors d’activitats físico-esportives en el medi natural de la Generalitat de Catalunya. Tanmateix, els guies es troben inclosos en el registre de professionals de l’esport de Catalunya en la disciplina que els pertoca. Garantint d’aquesta manera la qualitat i seguretat que ofereixen les impreses incloses en el catàleg 

La creació d’aquest catàleg suposa una millora en relació a l’anterior, tant pel que fa a tipologia d’activitats, com d’empreses participants, com d’activitats proposades arribant a una xifra total de 13 modalitats, 15 empreses de guiatges i 35 activitats.

El catàleg mostra la gran varietat de modalitats que ens permet desenvolupar el Berguedà. Alpinisme, astronomia, bany de bosc, escalada i ferrades, espeleologia, esquí, marxa nòrdica, orientació, parapent, pònting, raquetes de neu, segway i senderisme.

El catàleg es distribuirà digitalment en format PDF a tots els establiments d’allotjament de la comarca. També a les oficines de turisme del Berguedà i d’altres territoris així com també a diverses webs.

Si t’ha agradat llegir la notícia L’ADBerguedà crea un catàleg d’activitats d’hivern al medi natural, també et pot interessar llegir Neix la Guineu, una eina per trobar rutes ciclistes segures.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.