Pànxing Berguedà

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Berguedà

L’ADBerguedà crea un espai online per difondre recursos del sector sociosanitari

Berguedà
Firma-conveni-pràctiques-Residència-Onada-Casserres

Aquest espai web promou la simplificació de tota la informació vinculada amb el sector sociosanitari, amb l’objectiu de fer-los accessibles a tota la ciutadania

Davant l’elevada i creixent necessitat del sector durant el 2020, L’ADBerguedà crea un espai online per difondre recursos del sector sociosanitari. En són exemples la implementació de noves accions formatives per diferents perfils professionals, capacitant a més de 80 persones del sector assistencial. Per cobrir les necessitats del sector sanitari també s’han creat i gestionat borses de treball especialitzat.

Des de finals de 2019 també s’està realitzant un treball conjunt amb els serveis socials del Consell Comarcal. Això és així per tal que diferents col·lectius puguin participar en la capacitació especialitzada i en els dispositius d’orientació i inserció laboral. I també s’ha iniciat la captació d’estudiants del sector sociosanitari per treballar en el sector d’atenció a les persones del Berguedà.

Per seguir millorant el sector assistencial, s’ha creat aquest espai informatiu i de difusió amb la voluntat de facilitar tant a les persones cuidadores, professionals del sector, com a ciutadans amb familiars d’edat avançada. Aquest espai web aglutina diferents serveis, procediments i diferents recursos que són d’interès per un volum important de la població.

Firma de convenis de pràctiques amb la residència la Onada de Casserres

Un recurs simplificador

D’aquesta manera es presenta un recull de  tot els centres i empreses residencials i assistencials del Berguedà. També es publicita la borsa de treball del sector sociosanitari. Tanmateix, es publiquen mapes ocupacionals dels perfils més demandants del sector i informació relacionada amb el mercat de treball.

Per les persones interessades en formar-se en aquest àmbit, es presenten els itineraris formatius del sector sociosanitari que es poden desenvolupar a la comarca del Berguedà i les comarques veïnes limítrofs.

També s’han resumit, estructurat i clarificat de manera gràfica i entenedora els tràmits i els passos a seguir per tramitar la llei de la dependència i la normativa vigent. També s’hi poden trobar diferents accions portades a terme en l’àmbit sociosanitari. Hi figuren per exemple les píndoles audiovisuals agraint la forta implicació del sector sociosanitari davant la crisis de la Covid 19.

Si t’ha agradat llegir la notícia L’ADBerguedà crea un espai online per difondre recursos del sector sociosanitari, també et pot interessar Festa de l’Arròs de Bagà.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.