Pànxing Berguedà

19, abril del 2024

Search
Close this search box.

19, abril del 2024

Notícies – Berguedà

L’Ajuntament de Berga posa en marxa un canal de comunicació a través de WhatsApp

Berguedà
|

 

L’Ajuntament de Berga posa en marxa un canal de comunicació a través del servei gratuït de missatgeria instantània WhatsApp per informar la ciutadania sobre les mesures adoptades en l’àmbit local, així com per transmetre informació d’interès relacionada amb la pandèmia causada per la COVID-19 (coronavirus). De moment, aquest servei només estarà actiu durant el període de confinament i restricció de l’activitat i mobilitat de les persones.

posa en marxa un canal de comunicació

 

Accés al canal de comunicació municipal

Les persones interessades a rebre informació, oficial i directa, de l’Ajuntament de Berga hauran de guardar el número de telèfon 627 20 27 76 a l’agenda de contactes del seu dispositiu mòbil. També serà necessari enviar un missatge de WhatsApp amb la paraula “ALTA” i, tot seguit, els usuaris i usuàries rebran un missatge per confirmar que han estat donats d’alta del servei per poder rebre informacions periòdiques amb les darreres actualitzacions sobre la COVID-19 en l’àmbit local. Per deixar de rebre informació, caldrà enviar un missatge amb la paraula “BAIXA” i els usuaris i/o usuàries seran eliminats de la llista de difusió.

Comunicació unidireccional

La comunicació serà unidireccional. Els missatges rebuts no s’han de contestar, ja que només s’ofereix un servei d’informació. Aquest canal no és vàlid per contactar amb l’Ajuntament de Berga, ja que no és un servei per resoldre dubtes o fer consultes. Per tant, no s’atendran trucades telefòniques ni es respondran missatges. Per posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Berga es pot trucar al telèfon: 93 821 43 33  o enviar un correu electrònic a berga@ajberga.cat.

 

 

 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.