Pànxing Berguedà

19, juny del 2024

Search
Close this search box.

19, juny del 2024

Notícies – Berguedà

Les entitats esportives del Berguedà es bolquen a ajudar la Creu Roja de la comarca

Berguedà
Voluntaris treballen a seu central de la Creu Roja a Barcelona

Diversos clubs esportius i associacions s’han sumat a la campanya que ajuda a l’entitat a dur a terme els seus projectes d’ajuda a la ciutadania. Enguany, la Creu Roja Berguedà, ha demanat als clubs esportius de la comarca que els ajudin a vendre les butlletes del Sorteig de l’Or que celebra anualment l’entitat

Les entitats esportives del Berguedà es bolquen a ajudar la Creu Roja de la comarca. L’Associació esportiva Bàsquet Berga, l’Handbol Berga, el Club Orientació del Berguedà i l’Olvan Club esportiu són les primeres associacions esportives que s’han compromès a col·laborar amb aquesta venda. L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir que l’entitat aconsegueixi fons. Així podrà continuar amb la tasca social que duen a terme diàriament, en uns moments d’extrema dificultat per algunes famílies. Les entitats que així ho vulguin, poden sumar-se a la iniciativa. Ho poden fer posant-se en contacte amb la Creu Roja Berguedà al correu electrònic bergueda@creuroja.org. Malgrat l’actual situació sanitària, les entitats esportives de la comarca han respost molt satisfactòriament a la iniciativa.  Des de l’entitat esperen que en els dies que vénen s’hi adhereixin més clubs i associacions berguedanes.

La ciutadania que hi vulgui participar en l’àmbit individual poden adquirir les butlletes del sorteig als punts de venda de l’entitat i a les botigues de Berga Comercial, que també col•labora amb la iniciativa.

La Creu Roja és una entitat que està duent a terme una tasca cabdal per pal•liar els efectes negatius que està causant la Covid-19. Des de l’inici de la pandèmia, ha ajudat prop de mig milió de persones. D’aquestes, 35.857 persones es van acostar per primera vegada a l’entitat des del mes de març fins al setembre per demanar ajuda. Això suposa un increment del cent quaranta-tres per cent respecte al mateix període del 2019. Pel que fa al Berguedà, va realitzar durant l’any passat 27.870 intervencions, atenent un total de més de dos mil berguedans i berguedanes.

Si t’ha agradat llegir Les entitats esportives del Berguedà es bolquen a ajudar la Creu Roja de la comarca, també et pot interessar Les escoles rurals: una elecció en temps de COVID.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.