Pànxing Berguedà

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Notícies – Berguedà

Material didàctic per a l’alumnat berguedà

Berguedà
Material didàctic per a l’alumnat de Berga (Foto: agence-olloweb).|Material didàctic per a l'alumnat berguedà

Berga distribueix material didàctic per a què l’alumnat sense recursos tecnològics segueixi el 3r trimestre escolar durant el confinament.

L’Ajuntament ha iniciat la distribució de Material didàctic per a l’alumnat berguedà que no disposi de recursos tecnològics pugui realitzar les tasques escolars durant el període de confinament. Cal recordar que el tancament dels centres i l’aturada de les classes presencials es va fer el 13 de març. La crisi sanitària provocada per la COVID-19 ha provocat que el tercer trimestre escolar es desenvolupi a distància. Això ha comportat una sèrie de desigualtats per aquelles famílies que ni disposen d’equipaments informàtics ni connectivitat a Internet.

Distribució de material didàctic a domicili

Per garantir la igualtat d’oportunitats entre l’alumnat de primària, l’àrea d’Educació està portant a terme la distribució de recursos didàctics impresos als domicilis de les famílies que no compten amb mitjans tecnològics. Es tracta de material amb tasques elaborades pel professorat de les escoles dels infants que es lliurarà a unes 70 famílies. De moment, s’ha repartit el material a una quinzena de famílies. En els propers dies es completarà la distribució a la resta d’infants. Es preveu que el repartiment de tasques es faci periòdicament i de forma esglaonada a petició dels centres escolars.

Mitjans tecnològics per a l’alumnat de determinades etapes educatives

Cal recordar que el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya ha efectuat el lliurament de dispositius amb connectivitat a l’alumnat que cursa estudis de 6è de primària, 4t d’ESO, Batxillerat o també cicles formatius per tractar-se de cursos on es canvia d’etapa educativa i en els quals s’atorga un títol acreditatiu als infants i joves estudiants.

Material-didactic-per-a-l-alumnat bergueda
Material didàctic per a l’alumnat berguedà

Si t’ha interessat Material didàctic per a l’alumnat berguedà, també et pot interessar El projecte RegalLocal arriba a Berga

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.