Pànxing Berguedà

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Notícies – Berguedà

Nova secció! Món Bike – Velo Berga

Berguedà
PB153185

Velo Berga som una botiga de bicicletes amb servei de taller. Tenim tot el que necessita un ciclista per disfrutar de la bicicleta. Però no ens quedem aquí, sinó que anem més enllà!

Volem ser un punt social pel que fa a tot el que envolta al ciclisme: actualment estem oferint sortides organitzades de carretera, de gravel, de BTT en diferents nivells. Al mateix temps, entre altres coses hem fet cursos de mecànica per noies, test de productes Compex…

Tot això ho fem de manera gratuïta i amb un clar objectiu, i és que des de Velo Berga volem potenciar el ciclisme a la nostre comarca i donar a conèixer aquest paradís en el que vivim a través de la pràctica del ciclisme. A part de tot això, Velo Berga som un dels tres pilars que formem la primera escola de BTT de la comarca.

I volem començar l’any presentant-vos aquesta nova secció on uns compartirem continguts de mecànica, guies de manteniment de la bicicleta, així com l’explicació de productes i contingut interessant per tots els amants del ciclisme.

No ho dubtis i vine’ns a veure.

Segueix-nos a les xarxes socials Instagram i facebook @Veloberga

SI t’ha agradat llegir la notícia Nova secció! Món Bike – Velo Berga, també et pot interessar llegir De l’Ametlla al Castell de Merola.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.