Pànxing Berguedà

24, abril del 2024

Search
Close this search box.

24, abril del 2024

Notícies – Berguedà

Neix el moviment proturisme rural #JoViatjoaCasa

Berguedà
Anna Niubò i la seva parella Joan Ribera

Neix el moviment proturisme rural #JoViatjoaCasa , una iniciativa per promoure el turisme rural com una manera de poder fer vacances i viatjar malgrat les conseqüències de la COVID19. Alhora, vol contribuir a salvar els petits productors de turisme del territori.

Neix el moviment proturisme rural #JoViatjoaCasa, l’objectiu del qual és projectar el turisme rural com una opció per a les vacances d’estiu d’aquest any. Cal tenir en compte que “ofereix tot el que la COVID19 ha ajudat a remarcar. I què és el què ha remarcat? Doncs proximitat (no cal anar a cap aeroport ni a cap estació de tren o llocs amb aglomeracions), natura, seguretat (els allotjaments rurals tenen capacitats reduïdes i controlables) i compromís amb els de casa (les iniciatives solidàries per fer costat als petits es fan sentir per la necessitat de tots de fer-nos costat)”.

Per viatjar no cal prendre un avió

El moviment compta amb la plataforma www.turismerural.com on els propietaris dels allotjaments d’aquest tipus de turisme poden pujar la seva informació sense cap cost. I els usuaris poden buscar opcions per fer vacances en l’àmbit del turisme rural català.

#JoViatjoaCasa també disposa d’un vídeo de presentació i de comptes a Instagram, Facebook i Twitter @joviatjoacasa on es volen publicar les col·laboracions dels usuaris. També hi participen grups de música i artistes que ja han mostrat la seva voluntat de col·laborar.

A tothom que vulgui sumar al moviment, se’ls demana publicar una fotografia a les seves xarxes amb l’etiqueta del moviment #JoViatjoaCasa.

Els seus creadors asseguren que només els mou “les ganes d’arrencar aquest país de les grapes del Coronavirus i demostrar que, ara més que mai, és l’hora de fer costat als petits de casa. I molt important: no calen avions ni anar a les quimbambes per viatjar!”.

Sobre #JoViatjoaCasa

El moviment sorgeix de 5 professionals de diferents àmbits que fa tres setmanes van decidir adherir-se a la iniciativa d’Anna Niubò, propietària de les cases de turisme rural de Cal Bernadàs, al Berguedà.

Niubò disposava del primer portal de turisme rural català (turismerural.com). Aquest domini el va adquirir juntament amb la seva parella el 2016. Davant d’aquesta situació, va decidir posar-lo a disposició del sector, de manera altruista, per mirar de salvar la temporada de les famílies que viuen d’aquest tipus d’allotjaments.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Neix el moviment proturisme rural #JoViatjoaCasa potser també t’interessa llegir Les vacances en autocaravana aniran a més.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.