Pànxing Berguedà

19, juliol del 2024

Search
Close this search box.

19, juliol del 2024

Notícies – Berguedà

Noves activitats al monestir de Sant Llorenç

Berguedà
El Monestir de Sant Llorenç presenta noves activitats d'estiu

Noves activitats al monestir de Sant Llorenç, que torna a obrir les portes a la cultura de Guardiola de Berguedà, la comarca i el país. La creativitat compartida ens facilita sentit intens per la vida, ara més que mai.

Obertura des de la quarantena i pel futur

Sant Llorenç, mil·lenari, ha viscut epidèmies angoixants i fosques, però també ha contemplat la voluntat tossuda dels ciutadans per seguir endavant des de la solidaritat emprenedora. Per això s’inaugura la temporada d’estiu, el dissabte 4 de juliol a les 7 de la tarda, amb el memorial dels veïns del poble i de la comarca que han mort pel Covid 19, l’han sofert, les famílies que els han cuidat i les famílies i amics que no van poder acomiadar-se dels traspassats.

Es recordarà, amb un absolut agraïment, als sanitaris i els seus col·laboradors. I es desitjarà ànims per fer el que calgui en aquesta crisi. Es farà amb un ritual emocionant i ple de simbolisme. Posteriorment escoltarem un concert. La pandèmia ha obligat, fins l’últim moment, a modificar la programació per ajustar-la a petits grups de qualitat per complir les normes sanitàries. En total es presenten un conjunt de 26 propostes de proximitat i qualitat assegurada.

Les exposicions

Les exposicions mostren la fascinant celebració de l’Epifania Copta a Etiòpia del gener del 2020, grans peces de ceràmica que sorprenen pel seu volum i color. També una exposició que ens apropa a l’infinit, elaborada durant la quarantena. Es presentarà un record del cincs anys de Raffaello, els dos cents cinquanta de Beethoven i el premi de la Fira Internacional de Berlín per la Biennal Romànic Berguedà de l’any passat. I segueixen les instal·lacions contemporànies a l’entorn del Monestir.

 Seguretat sanitària

El Monestir garanteix les mesures de seguretat assenyalades per la Generalitat i el govern municipal. Es posposa pel proper any la celebració festiva del premi de Berlín, les visites especials de grup a tota la xarxa romànica i l’escola per la cultura a comarques.També s’han suprimit les activitats d’estiu a les petites esglésies romàniques per problemes d’aforament.

Per a més informació: https://www.civitascultura.org

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Noves activitats al monestir de Sant Llorenç potser t’interessa llegir l’agenda de la Revista Pànxing Berguedà.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.