Pànxing Berguedà

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Berguedà

Obertes les preinscripcions per al Centre de Formació d’Adults

Berguedà
FULL-PREINSCRIPCIO

La preinscripció per cursar estudis al Centre de Formació d’Adults Berguedà estarà oberta del 15 al 29 de juny.

Obertes les preinscripcions per al Centre de Formació d’Adults. Des de dilluns, 15 de juny, ha començat el període de preinscripció als centres de formació d’adults de Catalunya. El CFA Berguedà és un centre del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya situat a la ciutat de Berga que dona servei a tota la comarca.

L’oferta lectiva que ofereix el centre es realitza en horari de tarda i compta amb diverses modalitats en les especialitats de llengua, com ara anglesa A1-A2, la catalana A1 o la castellana A1. També informàtica (ACTIC) i instrumental (llengua, coneixement de l’entorn i càlcul). També s’imparteix la formació per tal que les persones majors de 18 anys puguin obtenir el Graduat d’Educació Secundària.

Preinscripció telemàtica

El període de preinscripció estarà obert del 15 al 29 de juny i la tramitació es realitzarà de forma telemàtica. Per fer-ho, caldrà emplenar la sol·licitud amb l’ordinador, el mòbil o la tauleta i enviar el formulari a l’adreça de correu electrònic a8061971@xtec.cat. En el correu electrònic caldrà adjuntar el DNI, el NIE o el passaport fotografiat o escanejat. El centre respondrà el correu electrònic per confirmar que ha rebut la sol·licitud. Per a més informació o per rebre atenció personalitzada es pot demanar cita prèvia al centre o consultar el web del CFA Berguedà (https://agora.xtec.cat/cfabergueda/).

Podeu descarregar-vos el full en format PDF en aquest enllaç: full preinscripcio adults 20-21

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Obertes les preinscripcions per al Centre de Formació d’Adults també et pot interessar llegir Més de 400.000€ en subvencions pel comerç del Berguedà.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.