Pànxing Berguedà

19, abril del 2024

Search
Close this search box.

19, abril del 2024

Notícies – Berguedà

Pasqua 2024, torna renovada amb la vuitena programació cultural continuada al Monestir de Sant Llorenç, Guardiola de Berguedà.

Berguedà
Exposicio-Anna-Tubau

Van vuit i ha obert tots els caps de setmana!

El monestir de Sant Llorenç s’ha consolidat com l’auditori de músiques del Berguedà, obert també a exposicions, teatre o vermuts musicals. És, doncs, un dels referents de cultura a la comarca des d’espais romànics memorables.

Aquesta temporada s’inaugura el dissabte Sant 30 de març, a les set de la tarda, amb Les set últimes paraules de Crist a la creu, de Haydn, en les que el Quartet Glinka amb Ala Voronkova, una de les millors violinistes del món, assumeix un parer protagonista. Les propostes continuaren cada dissabte a la mateixa hora fins a primers d’octubre, amb una gran  varietat d’activitats i músiques de formacions d’una qualitat immillorable, algunes d’elles facilitades per la col·laboració amb la Fundació del Conservatori del Liceu o el Mediterranean Guitar Festival.

Entre altres propostes, una esplèndida mostra de la pintora berguedana Anna Tubau, que ha tingut per mestres els pintors també berguedans, Ferrer i de Martín, però que en l’exercici pictòric pacient del seu estudi ha transformat els seus mestratges configurant un estil propi, amb colors sobris i elegants, optant per dones i bodegons d’una perfecció que emociona. El 19 de maig començaran, els migdies de diumenge, els vermuts musicals a l’entorn del monestir, música en directe i un bon vermut en un entorn immillorable 

www.civitascultura.org 
info@civitascultura.org 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.