Pànxing Berguedà

18, abril del 2024

Search
Close this search box.

18, abril del 2024

Notícies – Berguedà

Patumiza’t, la campanya per promoure la creativitat durant el confinament

Berguedà
Berga impulsa la campanya ‘Patumiza’t’ per promoure la creativitat artística d’infants i joves durant el confinament |Cartell Patumitza't

L’Ajuntament de Berga ha iniciat una campanya per fomentar la creativitat artística d’infants i joves al voltant de La Patum durant el període de confinament. La iniciativa s’anomena ‘Patumitza’t’ i consisteix en crear petites obres d’art relacionades amb la festa berguedana.

En concret, es tracta d’elaborar dibuixos, quadres, escultures i altres manualitats fetes amb paper, cartró, fusta o material reciclat. L’estil i les tècniques utilitzades seran lliures per promoure la imaginació i les habilitats creatives de cada artista. La campanya estarà en marxa fins la segona setmana posterior a la finalització del confinament establert per les autoritats governamentals.

Compartir l’art a les xarxes socials

Les obres realitzades es podran compartir a través de les xarxes socials. Per fer-ho, les publicacions hauran d’incloure l’etiqueta #Patumitzat i també caldrà anomenar el perfil oficial de La Patum a les xarxes socials Twitter (@lapatum) i Instagram (@lapatumberga). També es podrà enviar una fotografia de les creacions a l’adreça de correu electrònic patumitzat@ajberga.cat. Caldrà fer-ho indicant el nom de l’autor o autora de l’obra i l’edat. Les fotografies enviades per correu electrònic hauran de ser en format horitzontal.

Suspensió del Concurs de Dibuix Infantil de La Patum

D’altra banda l’Ajuntament de Berga i l’Associació de La Patum Infantill, juntament amb les escoles del municipi, han suspès la celebració del Concurs de Dibuix Infantil de La Patum de 2020. Es tracta d’un certamen en què hi participen els infants de primària de les escoles de Berga. La finalitat és seleccionar les propostes finalistes que, posteriorment, se sotmeten a votació popular i que permeten escollir el cartell anunciador de La Patum Infantil.

La suspensió de les classes i el tancament dels centres educatius des del passat 13 de març pel coronavirus ho ha impossibilitat. A més, a aquesta circumstància cal sumar-hi la suspensió de La Patum de Berga prevista inicialment del 10 al 14 de juny.

Tal com es va informar el 26 de març, la festa ha estat posposada i el consistori berguedà treballa per celebrar-la al setembre. Això serà així si la situació sanitària sigui favorable i les autoritats governamentals permetin la celebració d’esdeveniments massius.

En cas que La Patum pugui celebrar-se aquest any, els agents implicats en l’organització del Concurs de Dibuix Infantil treballaran en una proposta consensuada per a què La Patum Infantil tingui un cartell propi per anunciar la festa.

Cartell Patumitza’t

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.