Pànxing Berguedà

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Notícies – Berguedà

Paulig es converteix en una finestra al món per al talent del Berguedà

Berguedà
Paulig factoria Berguedà
Paulig Spain és el resultat de la integració de Liven, empresa de la comarca especialitzada en snacking i amb capacitat de producció mundial, amb el líder europeu del mercat Tex Mex, Paulig.

Des de gener de 2022, l’empresa del Berguedà Liven, forma part del grup finlandès PAULIG, líder en el mercat Tex Mex i amb una àmplia experiència en aromatització, textures i sabor. Aquesta unió no només implica una integració, sinó també una complementació entre les dues empreses familiars, que han unit part de la seva cultura de valors focalitzada en el planeta i la sostenibilitat, les persones i el seu benestar. A més, té com a conseqüència un positiu impacte per al territori local: garantir el seu futur creixement.

L’entrada de Liven a la companyia també ha permès sumar les capacitats d’innovació i sostenibilitat d’ambdós grups per tal de construir el futur sostenible de l’alimentació i afavorir als seus grups d’interès, especialment a l’entorn local i els seus treballadors.

Paulig, compromès amb el Berguedà

El compromís de Paulig, referent en snacking i Tex Mex, amb la comarca parteix del desig d’impactar positivament a l’entorn en què opera i on es troba un dels seus principals centres de producció. La companyia manté una forta aposta pel Berguedà, comarca en la qual vol aportar valor, impulsar la seva emprenedoria, donar veu i contribuir al seu creixement mitjançant la seva activitat empresarial. A més, té la voluntat de mostrar-se com una finestra al món per al talent de la zona i afavorir l’ocupació dels seus habitants oferint la possibilitat de desenvolupar la seva trajectòria professional en una empresa internacional, amb una clara cultura de valors i un ferm compromís mediambiental.

Què és Paulig?

Paulig és una empresa familiar d’aliments i begudes que cultiva una nova cultura alimentaria sostenible i beneficiosa tant per a les persones com per al planeta. Amb un portafoli que inclou cafè i begudes, Tex Mex i espècies, aperitius i opcions vegetals, Paulig compta amb marques com Santa María, Risenta, Poco Loco o Zanuy. L’empresa disposa de 2.300 treballadors apassionats distribuïts en 13 països diferents, entre els quals es troba Paulig Spain, i que treballen entorn del propòsit “Per una vida plena de sabor”.

Si t’ha agradat llegir la notícia Paulig es converteix en una finestra al món per al talent del Berguedà, també et pot interessar llegir L’Ajuntament de la Pobla de Lillet crea dues millores per potenciar el turisme del municipi.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.