Pànxing Berguedà

14, juny del 2024

Search
Close this search box.

14, juny del 2024

Notícies – Berguedà

Preinscripció escolar del 13 al 22 de maig

Berguedà
La preinscripció escolar serà del 13 al 22 de maig de 2020.
Small group of schoolgirls running down the corridor of a school. The girls look ecstatic with smiles on their faces. They are wearing school uniform carrying their schoolbags.

És el cas de l’Educació Infantil, Primària i Secundària. Serà telemàtica, tot i que del 19 al 22 es podrà fer de forma presencial amb cita prèvia. Per a Batxillerat, es podrà fer del 27 de maig al 3 de juny; pels cicles de grau mitjà del 2 al 8 de juny; i pels cicles de grau superior, del 10 al 17 de juny.

La preinscripció escolar serà finalment del 13 al 22 de maig, després que s’hagués d’ajornar a causa de l’emergència del coronavirus i l’inici del confinament. Durant aquestes dates es podran preinscriure de forma telemàtica els infants de les etapes d‘Educació Infantil, Primària i Secundària. Els últims quatre dies -del 19 al 22- es podrà fer presencialment, però amb cita prèvia.

Pel que fa als estudis postobligatoris, del 27 de maig al 3 de juny serà el torn de la preinscripció dels estudiants de Batxillerat; del 2 al 8 de juny, dels que vulguin fer un cicle de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny; i del 10 al 17 de juny, dels de cicle superior d’FP o d’arts plàstiques i disseny.

El procés s’ha adaptat perquè es pugui fer de forma totalment telemàtica.

A causa de l’emergència sanitària, s’ha adaptat el procés per tal que es pugui dur a terme totalment de forma telemàtica. Segons ha informat la Generalitat, s’ha eliminat el requisit de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i es podrà enviar per correu electrònic al centre escollit en primera opció. A més, el formulari s’haurà d’omplir directament al portal preinscripcio.gencat.cat.

Per les famílies que no tinguin els mitjans per fer-ho en línia, i per garantir l’equitat, Educació ha habilitat els últims quatre dies per fer-ho presencialment, tot i que caldrà trucar o escriure al centre per demanar cita prèvia. Es recomana que hi vagi una sola persona, amb la documentació preparada i mascareta i guants.

A més, com que la majoria de centres no han pogut fer enguany les portes obertes, Educació els ha instat a incloure la major informació possible del projecte educatiu al portal web.

Per a més informació: preinscripcio.gencat.cat

Altres articles

Si us ha agradat llegir La preinscripció escolar serà del 13 al 22 de maig també us pot interessar Nens educats per respectar la natura o La cadira o el racó de pensar

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.